Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΈνα ακόμα καραβάνι με μετανάστες στην νότια Κρήτη

Ένα ακόμα καραβάνι με μετανάστες στην νότια Κρήτη

Σε συναγερμό βρίσκονται οι λιμενικές αρχές των Χανίων εξαιτίας ενός ακόμα καραβανιού με μετανάστες, με τους διακινητές να φαίνεται πως έχουν βρει νέο δίαυλο προώθησης τους στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, σήμερα το πρωί σκάφος που μετέφερε 19 μετανάστες εξέπεμψε σήμα sos την ώρα που βρισκόταν νότια της Γαύδου. Άμεσα στήθηκε επιχείρηση διάσωσης από το Ενιαίο Κέντρο Έρευνας Συντονισμού και Διάσωσης με ναυαγοσωστικό σκάφος του λιμενικού σώματος να σπεύδει στο σημείο και να παραλαμβάνει τους 19 μετανάστες μεταφέροντάς τους στο λιμάνι της Παλαιόχωρας. Ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαδικασίες ταυτοποίησής τους καθώς και οι έρευνες για τον εντοπισμό των διακινητών.

Συγκεκριμένα ένας 23χρονος φέρεται να είναι ο διακινητής των 44 μεταναστών που εντοπίστηκαν χθες στην Παλαιόχωρα Χανίων. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του cretapost, οι άνδρες του λιμενικού σώματος μετά τις καταθέσεις που πήραν από τους επιβάτες του σκάφους διαπίστωσαν πως ο οργανωτής και διακινητής της νέας φουρνιάς… μεταναστών ήταν ο 23χρονος ο οποίος συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης. Υπενθυμίζεται πως οι 44 μετανάστες, από το Μπαγκλαντές και την Αίγυπτο, είχαν εντοπιστεί στην παραλία Κτιστά Άκρα Κιρός στην περιοχή της Παλαιόχωρας.

Πηγή:cretapost.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα