Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΈκλεψαν χρηματοκιβώτιο από σπίτι επιχειρηματία - Περιείχε μεγάλο χρηματικό ποσό

Έκλεψαν χρηματοκιβώτιο από σπίτι επιχειρηματία – Περιείχε μεγάλο χρηματικό ποσό

Αγνωστοι έκλεψαν χρηματοκιβώτιο από σπίτι επιχειρηματία στη Λάρισα, που περιείχε μεγάλο χρηματικό ποσό.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ε», στο σπίτι δεν βρέθηκαν σημάδια, όπως αυτά των «κοινών» κλοπών, όπου οι δράστες προκειμένου να εντοπίσουν χρήματα ή χρυσαφικά συνήθως κάνουν άνω-κάτω συρτάρια και ντουλάπες, ψάχνοντας σε όλα τα δωμάτια. Αντιθέτως οι δράστες κατευθύνθηκαν στη μικρή αποθήκη του σπιτιού, όπου πίσω από το πλυντήριο ρούχων ο επιχειρηματίας είχε τοποθετήσει ένα επιμελώς κρυμμένο χρηματοκιβώτιο, μικρών σχετικά διαστάσεων, το οποίο περιείχε τα χρήματα.

Οι δράστες γνώριζαν για την ύπαρξη του χρηματοκιβωτίου στη Λάρισα
Οι ίδιες πληροφορίες τονίζουν, ότι οι δράστες γνώριζαν για την ύπαρξη του χρηματοκιβωτίου, το οποίο και αποκόλλησαν, προκειμένου να το μεταφέρουν στον δικό τους χώρο και ενδεχομένως να γνώριζαν επίσης και για το χρηματικό ποσό που περιείχε.

Η διάρρηξη σημειώθηκε πριν μερικές ημέρες, με τους δράστες να επεμβαίνουν στο σπίτι του Λαρισαίου επιχειρηματία με «χειρουργική» ακρίβεια, καθώς πέρα από την ύπαρξη του χρηματοκιβωτίου, τη θέση και τον χώρο που φυλασσόταν, γνώριζαν και το σπίτι αφού -σύμφωνα πάντα με τα όσα καταγγέλθηκαν- μέσω παραθύρου βρήκαν τρόπο εξωτερικής πρόσβασης απευθείας στο δωμάτιο-αποθήκη και διέφυγαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Οι δράστες της κλοπής παραμένουν άγνωστοι, ενώ η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, με την έρευνα να βρίσκεται σε εξέλιξη.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα