Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΈκλεισε ξενοδοχείο - Είπαν στους εργαζόμενους πως κλείνουν για ανακαίνιση... αλλά μπήκε...

Έκλεισε ξενοδοχείο – Είπαν στους εργαζόμενους πως κλείνουν για ανακαίνιση… αλλά μπήκε λουκέτο

Τίτλους τέλους ρίχνει ξενοδοχείο στη Λάρισα, με τους υπαλλήλους να βρίσκονται όπως λένε σε απόγνωση. Την ερχόμενη εβδομάδα θα παραλάβουν τις απολύσεις τους…

 

Το ξενοδοχείο στη Λάρισα κλείνει και οι υπάλληλοι καλούνται να ψάξουν για νέα δουλειά, μετά το τέλος του φετινού καλοκαιριού. Τα προβλήματα των τελευταίων ετών ήταν γνωστά, όμως οι περισσότεροι ήλπιζαν ότι η διοίκηση θα κάνει ένα νέο ξεκίνημα για να ανακάμψει. Αυτό δεν έγινε και το ξενοδοχείο βάζει λουκέτο.

Ένας κύκλος 22 ετών κλείνει οριστικά για το ξενοδοχείο «Αστέρας» στο κέντρο στη Λάρισα που έριξε τίτλους τέλους. Η διετία της πανδημίας διόγκωσε τα προβλήματα που αντιμετώπιζε η ιδιοκτησία του ξενοδοχείου και παρά το γεγονός ότι είχε ανοίξει και πάλι μετά τις αναστολές λειτουργίας τις πόρτες του, τον τελευταίο χρόνο και οι 10 υπάλληλοι που εργάζονταν σε αυτό ανέμεναν ότι σύντομα θα ξεκι­νούσαν εργασία ανακαίνισης, τελικά βρέθηκαν εκτός εργασίας.

Εργαζόμενος του ξενοδοχείου μιλώντας στην εφημερίδα «Ελευθερία» έκανε λόγο για «ξαφνικό θάνατο», αφού όλοι περίμεναν ότι θα μπουν στον νέο αναπτυξιακό νόμο και σύντομα θα ξεκινήσουν εργασίες ανακαίνισης στο ξενοδοχείο που αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα, οικονομικά και κτιριολογικά, και αντί αυτού ενημερώθηκαν ότι την ερχόμενη Δευτέρα θα πρέπει να υπογράψουν τις απολύσεις τους.

«Όλοι μας κάναμε υπομονή και ελπίζαμε. Είναι λυ­πηρό που ξαφνικά τόσοι άνθρωποι θα μείνουν χωρίς δουλειά, αλλά την ίδια ώρα άλλο τόσο λυπηρό είναι που ένα ιστορικό ξενοδοχείο στην καρδιά της πόλης βάζει λουκέτο» λέει χαρακτηριστικά ο εργαζόμενος του ξενοδοχείου.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, η λειτουργία του ξε­νοδοχείου, που βρίσκεται επί της Ασκληπιού, γωνία με την οδό Κούμα και σε από­σταση αναπνοής από την πλατεία Ταχυδρομείου, ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2000 και διαθέτει 63 δωμάτια, εκ των οποίων 19 μονόκλινα και 44 δίκλινα.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα