Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΈκανε μαύρη στο ξύλο τη γυναίκα του επειδή «δεν καθάρισε καλά το...

Έκανε μαύρη στο ξύλο τη γυναίκα του επειδή «δεν καθάρισε καλά το σπίτι»

Ο νέος ξυλοδαρμός ξεσκέπασε τον Γολγοθά της γυναίκας που κρατάει χρόνια.

Η ενδοοικογενειακή βία είχε γίνει κανόνας στο σπίτι που ζούσε στο Βόλο. Αυτή τη φορά όμως, το ποτήρι της υπομονής της ξεχείλισε…

Τον γνώριζε, τον παντρεύτηκε και έκανε μαζί του παιδιά. Γρήγορα όμως κατάλαβε πως έκανε λάθος επιλογή. Η ενδοοικογενειακή βία έγινε συστηματική και έντονη, ακόμα και μπροστά στο παιδί της. Όπως τονίζει η μητέρα, που μετά το τελευταίο επεισόδιο πήρε το ένα της παιδί και έφυγε από το σπίτι, δεχόταν απειλές, ύβρεις και χτυπήματα. Ο άντρας της γυρνούσε μεθυσμένος και τα επεισόδια ήταν αναπόφευκτα. Ο Βόλος παρακολουθεί ανάστατος τα στοιχεία που αποκαλύπτονται, την ώρα που οι αστυνομικοί συνεχίζουν την έρευνα.

Εριξε γροθιές στη σύζυγό του και προσπάθησε να της σπάσει το χέρι, επειδή δεν καθάρισε το σπίτι. Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε προχθές (16-09-2022) στον Βόλο με πρωταγωνιστή άνδρα ηλικίας περίπου 40 ετών από την Αλβανία.

Ο 40χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς στο σπίτι του άμεσα όταν η σύζυγός του κάλεσε σε βοήθεια γειτόνισσα και η τελευταία με τη σειρά της ενημέρωσε τις Αρχές. Η παθούσα κατήγγειλε ότι ο σύζυγός της πήγε στο σπίτι μεθυσμένος, τις έβαλε τις φωνές και στη συνέχεια τη χτύπησε.

Τις έριξε γροθιές και στη συνέχεια την έπιασε από το χέρι και προσπάθησε να της σπάσει τον καρπό. Είναι θύμα ενδοοικογενειακής βίας εδώ και πολλά χρόνια, όμως, όπως ανέφερε, δέχεται τις συμπεριφορές αυτές και δεν μιλάει. Προχθές το βράδυ όμως, φοβήθηκε πολύ και απομακρύνθηκε άμεσα από το σπίτι παίρνοντας μαζί, το ένα της παιδί.

Ο 40χρονος οδηγήθηκε χθες συνοδεία αστυνομικών στην Εισαγγελία Βόλου και παραπέμφθηκε για να δικαστεί στο Αυτόφωρο για απόπειρα πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης και ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες. Λέει πως υπήρχε απλώς ένα σκηνικό έντασης επειδή η σύζυγός του δεν καθαρίζει το σπίτι.

Προχθές το βράδυ αστυνομικοί του Τμήματος Βόλου συνέλαβαν ακόμη έναν άνδρα ηλικίας περίπου 30 ετών για ενδοοικογενειακή βία.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, ο συλληφθείς πήγε στο σπίτι της πρώην συντρόφου του, άρχισε να φωνάζει και μετά κλωτσούσε για να σπάσει την πόρτα. Η γυναίκα απευθύνθηκε φοβισμένη στις αρχές και υπήρξε άμεση κινητοποίηση από την Αστυνομία. Ο δράστης παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο για απειλή.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα