Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΈδεσε άλογο με σχοινί και το έσερνε με αυτοκίνητο

Έδεσε άλογο με σχοινί και το έσερνε με αυτοκίνητο

Η Μύκονος στο επίκεντρο για ένα νέο περιστατικό κακοποίησης ζώου. Το άλογο τρέχει δεμένο με σχοινί και ο οδηγός του οχήματος πατάει γκάζι. Οργισμένοι οι εκπρόσωποι φιλοζωικών οργανώσεων…

Το άλογο τρέχει λαχανιασμένο και ο οδηγός του αγροτικού αυτοκινήτου που το είχε δέσει στο πίσω μέρος γκαζώνει. Η Μύκονος συζητάει για τις εικόνες που εκτυλίχθηκαν πριν από λίγες μέρες, με διερχόμενους οδηγούς να τραβούν βίντεο με τα κινητά τους τηλέφωνα και μέλη φιλοζωϊκών οργανώσεων, να ζητούν τον εντοπισμό και την παραδειγματική τιμωρία του δράστη.

Το περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγες μέρες, στην επαρχιακή οδό Μυκόνου – Άνω Μεράς, στο ύψος της Φτελιάς, με κατεύθυνση προς τη χώρα. «Είναι μια πρακτική που δυστυχώς συνηθίζεται στην Ελλάδα. Πολλοί την εφαρμόζουν αλλά πρέπει να ξέρουν ότι είναι παράνομη από το 2009» λέει στο Star εκπρόσωπος φιλοζωϊκής οργάνωσης.

«Η αστυνομία πρέπει να παρεμβαίνει ταχύτατα σε τέτοιες περιπτώσεις. Δεν είναι δυνατόν να περνάει ένας οδηγός με ένα άλογο δεμένο στον πιο κεντρικό δρόμο του νησιού» αναφέρει άλλη εκπρόσωπος φιλοζωϊκής. Οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα