Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΈγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σε συγκεκριμένα πρόσωπα στοχεύουν οι Aρχές

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σε συγκεκριμένα πρόσωπα στοχεύουν οι Aρχές

Σαράντα ημέρες έχουν περάσει από το θάνατο της Καρολάιν που δολοφονήθηκε μπροστά στα μάτια του παιδιού της μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά. Οι έρευνες τη Αστυνομίας συνεχίζονται σε όλα τα επίπεδα και πλέον οι αρχές έχουν στραφεί σε συγκεκριμένα πρόσωπα.

Σύμφωνα με τον Alpha, τουλάχιστον τρεις κακοποιοί αλβανικής καταγωγής, καταζητούνται από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής και στην Ελλάδα, αλλά και σε άλλες βαλκανικές χώρες για να διαπιστωθεί με την ανάκρισή τους αν έχουν σχέση ή όχι με το στυγερό έγκλημα που είχε ως θύμα την 20χρονη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα στοιχεία αυτά έχουν προέλθει από πληροφορίες αλλά και από περιγραφές των δραστών, και ιδιαίτερα του αρχηγού, που έχει δώσει ο 32χρονος πιλότος και σύζυγος της άτυχης κοπέλας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, είναι άτομα που έχουν απασχολήσει και παλαιότερα τις ελληνικές αρχές για βίαιες ληστείες. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η ΕΛΑΣ τους έχει αναζητήσει παντού, ωστόσο φαίνεται να έχουν εξαφανιστεί σε χρόνο που συμπίπτει με το φρικιαστικό έγκλημα και τον σάλο που προκλήθηκε στη συνέχεια.

Πάντως, οι αρχές κάνουν… επισκέψεις και σε άλλες περιοχές βαλκανικών χωρών, καθώς δεν απολύουν ο εμπλεκόμενοι να βρίσκονται σε αυτές.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τον Alpha, οι αρχές έχουν στα χέρια τους 15 φακέλους με βίαιες ληστείες που έχουν τρομακτικά παρόμοια χαρακτηριστικά με αυτή στα Γλυκά Νερά όπου δολοφονήθηκε η Καρολάιν. Ο φάκελος της 20χρονης περιέχει 25 καταθέσεις, ανάμεσά τους βρίσκονται και αυτές των αστυνομικών που μπήκαν πρώτοι στο σπίτι και αντίκρισαν το αποτρόπαιο θέαμα.

Παράλληλα ερευνώνται και ιδιώτες οι οποίοι είχαν έρθει σε επαφή με την άτυχη μητέρα το τελευταίο διάστημα, ενώ ερευνούν εάν το κίνητρο της ληστείας και της δολοφονίας της Καρολάιν δεν ήταν τα χρήματα, αλλά προσωπικές διαφορές.

Καταθέσεις από τουλάχιστον 100 άτομα
Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Βήματος και των Νέων Βασίλη Λαμπρόπουλο, οι αστυνομικοί που ερευνούν σε βάθος την υπόθεση δολοφονίας της νεαρής μητέρας, έχουν μιλήσει με τουλάχιστον 100 άτομα. Βασικά ερωτήματα, ωστόσο, συνεχίζουν να εκκρεμούν:

Γιατί δεν υπάρχουν σημάδια πάλης και ίχνη DNA στα νύχια της 20χρονης;
Γιατί δεν πήραν μαζί τους ή δεν κατέστρεψαν τα κινητά του ζευγαριού;
Γιατί οι γείτονες δεν άκουσαν φωνές;
Γιατί οι δράστες δεν έφεραν μαζί τους ρολό κολλητικής ταινίας; ή άλλο υλικό για να δέσουν τους ενοίκους;
Στο στόχαστρο των Αρχών βρίσκονται τρία άτομα, αλβανικής καταγωγής. Έχει μάλιστα, ζητηθεί η συνδρομή και της πρεσβείας της χώρας τους, προκειμένου να ελεγχθεί το παρελθόν τους.

«Αγκάθι» στις έρευνες για την εξιχνίαση της δολοφονίας της νεαρής μητέρας είναι τα ορφανά αποτυπώματα που βρέθηκαν στο σπίτι και γίνεται προσπάθεια να ταυτοποιηθούν σε «τράπεζες δεδομένων» και άλλων χωρών.

Παράλληλα γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό ενός σκούρου ύποπτου οχήματος, το οποία έχει καταγραφεί από κάμερες στη περιοχή των Γλυκών Νερών, τις κρίσιμες εκείνες ώρες, ενώ κλιμάκιο έχει βρεθεί και στο αεροδρόμιο των Μεγάρων, στη βάση της εταιρίας των ελικοπτέρων που πετά ο 32χρονος πιλότος, για τη συλλογή όσο το δυνατόν, περισσότερων στοιχείων.

 

Πηγή:Newpost.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα