Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΈγκλημα στα Γλυκά Νερά: Νέα στοιχεία για τον δολοφόνο - Στο "μικροσκόπιο"...

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Νέα στοιχεία για τον δολοφόνο – Στο “μικροσκόπιο” δύο διαρρήξεις

Μια νέα περιγραφή του δράστη της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί, οι οποίοι παράλληλα έθεσαν υπό το μικροσκόπιο των ερευνών και δύο ληστείες στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Αττικής, το 2018 και το 2020, που παρουσιάζουν πολλές ομοιότητες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Realnews, στη νέα κατάθεσή του στην Αστυνομία, ο σύζυγος της Καρολάιν έδωσε επιπλέον χαρακτηριστικά στους ερευνητές της ΕΛ.ΑΣ. για τον άνθρωπο που περιγράφεται ως ο αρχηγός της συμμορίας των ληστών. Είναι ο ίδιος κακοποιός που φέρεται να αφαίρεσε τη ζωή της νεαρής μητέρας. Στην κατάθεσή του ο 32χρονος πιλότος περιέγραψε τον βραχύσωμο και γεροδεμένο άνδρα ως ανοιχτόχρωμο στα μαλλιά και στο πρόσωπο και με ευρύ μέτωπο.

Παράλληλα, ο 32χρονος φέρεται πως κατέθεσε ότι ο ίδιος άνθρωπος ήταν φρεσκοξυρισμένος, με κοντά μαλλιά, ενώ του έδωσε την εντύπωση πως είναι άνω των 40 ετών. Ο σύζυγος της αδικοχαμένης Καρολάιν είδε πλήθος φωτογραφιών σεσημασμένων κακοποιών και ξεχώρισε δέκα άτομα, τα χαρακτηριστικά των οποίων μοιάζουν με του άνδρα ο οποίος εισέβαλε στο σπίτι του, μαζί με άλλους δύο ψηλότερους συνεργούς του. Την ίδια στιγμή, δύο ανεξιχνίαστες διαρρήξεις σε οικίες έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον των ερευνητών της ΕΛ.ΑΣ., λόγω των πολλών ομοιοτήτων που έχουν με την άγρια ληστεία στα Γλυκά Νερά. Πρόκειται για μια εισβολή σε οικία στο Μάτι, το καλοκαίρι του 2018, και μία στην Παιανία, το 2020. Για την πρώτη, οι Αρχές φέρονται να έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο να πρόκειται για τους ίδιους δράστες. Όμως, για τη δεύτερη περίπτωση τα δεδομένα είναι διαφορετικά.

Οι έμπειροι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά της Ζωής και της Ιδιοκτησίας ερευνούν ληστεία που σημειώθηκε σε μονοκατοικία στην Παιανία στα τέλη Μαΐου του 2020 εις βάρος ζεύγους συνταξιούχων. Οι τρεις ληστές εισέβαλαν από ανασφάλιστο παράθυρο στο εσωτερικό της μονοκατοικίας, οπλισμένοι με ένα πιστόλι και ένα περίστροφο και έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες. Αμέσως κατευθύνθηκαν στην κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού, τους ξύπνησαν απειλώντας τους με τα όπλα στα χέρια, τους ακινητοποίησαν, ενώ ταυτόχρονα ο ένας από αυτούς αναζητούσε το καταγραφικό υλικό από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του σπιτιού. Οι ληστές έδειξαν τον αδίστακτο χαρακτήρα τους, καθώς χτύπησαν τον άνδρα προκειμένου να τους αποκαλύψει πού είχε κρυμμένα χρήματα και κοσμήματα.

Ο ηλικιωμένος τούς υπέδειξε πού είχε τοποθετημένα 5.000 ευρώ σε μετρητά αλλά και τα κοσμήματα, επίσης μεγάλης αξίας, ώστε να φύγουν γρήγορα από το σπίτι οι ληστές. Όμως έκανε λάθος, καθώς οι τρεις αδίστακτοι κουκουλοφόροι έκλεισαν το στόμα και τη μύτη της συζύγου του συνταξιούχου, προκειμένου να τον εξαναγκάσουν να τους αποκαλύψει πού έχει κρυμμένα και άλλα χρήματα μέσα στο σπίτι. Παράλληλα έδεσαν τον ίδιο με ταινία συσκευασίας που είχαν μαζί τους. Τελικά, οι δράστες έφυγαν από το σπίτι, αφού πρώτα πήραν μαζί τους το καταγραφικό υλικό από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του σπιτιού και εγκατέλειψαν το ζευγάρι δεμένο και φιμωμένο.

Έπειτα από έρευνες που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, ανακάλυψαν πως επρόκειτο για τρεις άνδρες που έφυγαν πεζή από τη μονοκατοικία. Αυτές τις εικόνες, με τις τρεις φιγούρες που είχαν αποτυπωθεί στις κάμερες των γειτονικών σπιτιών στην Παιανία, έδειξαν πρόσφατα οι αστυνομικοί στον τραγικό σύζυγο της Καρολάιν, ο οποίος αναγνώρισε τουλάχιστον τη σωματοδομή των τριών ληστών και κυρίως του κοντού με το γεροδεμένο σώμα και τα παραπανίσια κιλά. Όπως φαίνεται, η πρακτική των τριών ληστών στην Παιανία είναι σχεδόν ίδια με αυτήν που ακολούθησαν οι δράστες της άγριας ληστείας στα Γλυκά Νερά.

 

 

Πηγή:enikos.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα