Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΈβρος: Συνελήφθησαν γιατί είχαν μποστάνι...κάνναβης (ΦΩΤΟ)

Έβρος: Συνελήφθησαν γιατί είχαν μποστάνι…κάνναβης (ΦΩΤΟ)

Συνελήφθησαν χθες (13-5-2021) το απόγευμα στον Έβρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης δύο ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί σχεδίασαν και υλοποίησαν οργανωμένη επιχείρηση, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και εμπεριστατωμένες έρευνες σχετικά με την καλλιέργεια φυτών κάνναβης από τους δράστες.

Στο πλαίσιο αυτό, οι αστυνομικοί εντόπισαν σε αγροτική περιοχή έναν ειδικά διαμορφωμένο και περιφραγμένο χώρο, στο εσωτερικό του οποίου υπήρχε οργανωμένη καλλιέργεια φυτών κάνναβης, όπου χθες το απόγευμα μετέβησαν οι δύο δράστες για την περιποίηση των φυτών και συνελήφθησαν.

Έστησαν καλλιέργεια κάνναβης σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο

 

Έστησαν καλλιέργεια κάνναβης σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο

Αναλυτικότερα, στο χώρο της φυτείας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 65 φυτά κάνναβης, ύψους από 20 έως 50 εκατοστά και ένα (1) πλαστικό βαρέλι, το οποίο περιείχε νερό για το πότισμα των φυτών.

Ακολούθως, σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες των δραστών, με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών “Laika”, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• 48 φυτά κάνναβης, ύψους από 10 έως 50 εκατοστά

    • ένας πλαστικός δίσκος σποράς που περιείχε 38 φυτά κάνναβης, ύψους από 2 έως 8 εκατοστά

• 5 νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 135,8 γραμμαρίων

• 2 νάιλον συσκευασίες με σπόρους κάνναβης

• 2 μεταλλικές πίπες καπνίσματος

• 3 κενές συσκευασίες λιπάσματος

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα