Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΈβγαλε τον ορό και έπεσε από τον 5ο όροφο νοσοκομείου - Νεκρός...

Έβγαλε τον ορό και έπεσε από τον 5ο όροφο νοσοκομείου – Νεκρός 68χρονος

Συγκλονισμένη η Πάτρα από την αυτοκτονία ασθενή στο νοσοκομείο του Ρίου. Ο άντρας είχε σχεδιάσει όπως φαίνεται τον επίλογο της ζωής του και δεν ήθελε να είναι μπροστά η γυναίκα του…

Ένα 24ωρο μετά τη βουτιά θανάτου που έκανε ασθενής στην Πάτρα, στο νοσοκομείο του Ρίου, τα στοιχεία που αποκαλύπτονται προκαλούν αίσθηση. Ο αυτόχειρας είχε αποφασίσει να γράψει μόνος τον επίλογο της ζωής του και δεν ήθελε να είναι μπροστά η σύζυγός του, που εκείνη τη νύχτα ήταν μαζί του, στο νοσοκομείο. Της είπε να βγει για λίγο από το δωμάτιο, για να του βρει ένα παυσίπονο και το διάστημα που ήταν μόνος, έβγαλε τον ορό και έπεσε στο κενό. Ο θάνατός του, ήταν ακαριαίος και στο νοσοκομείο εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας, μετά την αυτοκτονία.

Νοσηλευόμενος στην παθολογική κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο ήταν ο 68χρονος που χθες τα ξημερώματα έπεσε στο κενό βάζοντας τέλος στη ζωή του. Ο άνδρας με καταγωγή από τη Λυγιά Ναυπακτίας, έφθασε την Τρίτη (05-07-2022) στο τμήμα επειγόντων περιστατικών συνοδευόμενος από τη σύζυγό του και τις απογευματινές ώρες ακολούθησε η εισαγωγή του στην κλινική με συμπτώματα ειλεού.

Όπως πληροφορείται η εφημερίδα «Πελοπόννησος», ενώ βρισκόταν στο δωμάτιο μαζί με τη γυναίκα του, περίπου στις 03:00, επικαλούμενος αφόρητους πόνους την προέτρεψε να ζητήσει από το νοσηλευτικό προσωπικό παυσίπονο. Η γυναίκα βγήκε από το δωμάτιο και τότε ο ηλικιωμένος βρήκε την ευκαιρία να σηκωθεί από το κρεβάτι, να βγάλει τον ορό και να προχωρήσει στη «βουτιά» θανάτου από το παράθυρο του 5ου ορόφου του κτιρίου.

Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος, ενώ η σύζυγος του όταν αντελήφθη τι είχε συμβεί κατά την ολιγόλεπτη απουσία της, υπέστη ισχυρό σοκ. Αδιευκρίνιστα παραμένουν τα αίτια που οδήγησαν τον άνδρα στην αυτοχειρία, αφού κατά πληροφορίες δεν φέρεται να τον απασχολούσε κάτι ή να είχε εκδηλώσει αυτοκτονικές τάσεις.

Σύμφωνα με το pelop, η κατάθεση της συζύγου του όταν η κατάσταση της υγείας της το επιτρέψει, αναμένεται να ρίξει «φως» στην υπόθεση. Την προανάκριση για το τραγικό περιστατικό έχει αναλάβει το Α’ Αστυνομικό Τμήμα Πατρών.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα