Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΆρτα: “Τον πρόσβαλε ο πεθερός του, ήταν η κακιά στιγμή” είπε ο...

Άρτα: “Τον πρόσβαλε ο πεθερός του, ήταν η κακιά στιγμή” είπε ο δικηγόρος του 29χρονου

Προθεσμία για να απολογηθεί ζήτησε και έλαβε ο 29χρονος απο το Αστροχώρι της Άρτας, που κατηγορείται για την δολοφονία του πεθερού του.

Ο δράστης οδηγήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στον Εισαγγελέα με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της παράνομης οπλοφορίας και παράνομης οπλοχρησίας.

Νωρίτερα ο δικηγόρος του, Ιωάννης Νεραντζάς μετέφερε στους δημοσιογράφους τη μεταμέλεια του δράστη. «Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του θύματος. Ο δράστης δηλώνει μετανιωμένος για την πράξη του ήταν η κάκια στιγμή» είπε ο δικηγόρος, σύμφωνα με το EpirusPost.

Σε ερώτηση γιατί το έκανε, ο δικηγόρος απάντησε: «Τον πρόσβαλε ο πεθερός του, ήθελε να πάρει το παιδί μαζί του, ήταν οι μέρες καθορισμένες να πάρει εκείνος το παιδί, διαπληκτίστηκε έντονα, ήταν η κάκια στιγμή. Το όπλο το πέταξε, ήξερε ότι θα συλληφθεί αλλά βρισκόταν σε σοκ γι’ αυτό κρυβόταν».

Σε ερώτηση αν πυροβόλησε την σύζυγό του, ο κ. Νεραντζάς είπε πως ο δράστης δεν είχε καμία πρόθεση να κάνει κακό στην πρώην σύζυγό του.

«Είχε προσπαθήσει να την πνίξει»

Η σύζυγός του, ωστόσο, έχει κατασθέσει στην αστυνομία πως ο 29χρονος προσπάθησε να την πυροβολήσει με την καραμπίνα. Ο δικηγόρος της 36χρονης, Δημήτρης Λαμπράκης, δήλωσε, μάλιστα, στον Alpha πως ο δράστης είχε προσπαθήσει να την πνίξει μπροστά στα μάτια του δίχρονου παιδιού τους.

«Στη μικρή επαφή που είχα με τον νυν κατηγορούμενο, μου έδωσε την εντύπωση ενός χειριστικού και δύσκολου ανθρώπου. Προ ολίγου χρόνου είχε επιτεθεί στην ίδια εντός της οικίας της και μπροστά στο παιδί είχε περισφίξει τον λαιμό της, το οποίο όμως δεν είχε καταγγείλει ακόμα», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα