Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΆνδρας έκλεψε αυτοκίνητο και παρέσυρε με αυτό τον ιδιοκτήτη του

Άνδρας έκλεψε αυτοκίνητο και παρέσυρε με αυτό τον ιδιοκτήτη του

Μετά από περιπετειώδη εποχούμενη και πεζή καταδίωξη στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, έπεσε τελικά στα χέρια των αστυνομικών ο δράστης μιας ασυνήθιστης ληστείας που έγινε στους Σοφάδες, με θύμα τον ιδιοκτήτη ενός αυτοκινήτου που δέχθηκε επίθεση ενώ ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί σε αυτό.

Ο Έλληνας δράστης καραδοκούσε έξω από το σπίτι του θύματος και, μόλις είδε τον ανυποψίαστο άνδρα να μπαίνει στο Ι.Χ. αυτοκίνητό του, τον απώθησε βίαια και τον έριξε στο έδαφος. Στη συνέχεια, μπήκε στο όχημα και πάτησε γκάζι, παρασύροντας τον ιδιοκτήτη που προσπάθησε να τον εμποδίσει.

Ο τραυματισμένος άνδρας ειδοποίησε την Αστυνομία που ξεκίνησε αμέσως ανθρωποκυνηγητό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, απ’ όπου αποχώρησε μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών. Η έγκαιρη κινητοποίηση των αστυνομικών είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό του κλεμμένου αυτοκινήτου, όμως ο δράστης ανέπτυξε ταχύτητα και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, προσπαθώντας να διαφύγει.

Ωστόσο, το όχημα ακινητοποιήθηκε στην περιοχή του Παλαμά και ο δράστης το εγκατέλειψε και επιχείρησε να διαφύγει τρέχοντας, όμως συνελήφθη από τους αστυνομικούς του τμήματος Σοφάδων. Το αυτοκίνητο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του, ο οποίος κατήγγειλε ότι είχε μέσα ένα κινητό τηλέφωνο στο οποίο είχε τοποθετήσει ένα χαρτονόμισμα των 50 ευρώ, τα οποία δεν βρέθηκαν.

Από την προανάκριση προέκυψε πως, το πρωί της 6ης Φεβρουαρίου, ο δράστης είχε κλέψει από την Καρδίτσα άλλο ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, το οποίο βρέθηκε καμένο το ίδιο απόγευμα σε περιοχή του Παλαμά. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία, επικίνδυνη οδήγηση, απείθεια, κλοπή τροχοφόρου και εμπρησμό, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα