Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνία«Άκρως χειριστική συμπεριφορά» - Η σύμβουλος ψυχικής υγείας της Καρολάιν «σφάζει» τον...

«Άκρως χειριστική συμπεριφορά» – Η σύμβουλος ψυχικής υγείας της Καρολάιν «σφάζει» τον Αναγνωστόπουλο

Ως ένα χειριστικό άνθρωπο που ασκούσε ασφυκτικό έλεγχο στην 30χρονη Καρολάιν περιέγραψε στην κατάθεσή της στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας η σύμβουλος ψυχικής υγείας του ζευγαριού Ελένη Μυλωνοπούλου.

Όπως ανέφερε, από την πρώτη κιόλας συνεδρία η Καρολάιν της είχε εκμυστηρευθεί ότι ήθελε να πάρει το παιδί της και να φύγει από το σπίτι των Γλυκών Νερών, αποδομώντας από τα πρώτα κιόλας λεπτά την ιδανική εικόνα του γάμου τους, που λίγο νωρίτερα ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε παρουσιάσει μιλώντας για έρωτα, ταξίδια και πάθος.

«Ήταν η συμπεριφορά του κατηγορούμενου άκρως χειριστική απέναντι στην Καρολάιν. Άκρως, ελεγκτική. Η ίδια η Καρολάιν πολλές φορές δεν καταλάβαινε τον εαυτό της, την έκανε να αισθάνεται ενοχές. Η μητέρα της, της έστελνε χρήματα και τα έπαιρνε εκείνος, δεν είχε ούτε πέντε ευρώ πάνω της. Ήθελε να πάει σε μια σχολή ζαχαροπλαστικής αλλά δεν είχε χρήματα. Δεν μπορούσε να μετακινηθεί όλα γίνονταν με ταξί φίλου του κατηγορουμένου».

Ακόμη ανέφερε πως «οι μώλωπες της ψυχής της Καρολάιν καθρεφτιζόταν στο χαμόγελό της».

Ο κατηγορούμενος παρακολουθεί με προσοχή την εξέταση της κυρία Μυλωνοπούλου και κρατάει συνεχώς σημειώσεις καθώς, όπως έκανε και στην προηγούμενη συνεδρίαση, θα διατυπώσει και ο ίδιος ερωτήσεις υπερασπιζόμενος εαυτόν.

Η εξέταση της κυρίας Μυλωνοπούλου συνεχίζεται.

Πηγή:in.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα