Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΆγρια ληστεία με θύμα ανήλικο μαθητή – Σε περιπέτειες οι δράστες και...

Άγρια ληστεία με θύμα ανήλικο μαθητή – Σε περιπέτειες οι δράστες και οι γονείς του ενός

Εξιχνιάστηκε άμεσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας στη Λάρισα, η ληστεία σε βάρος ανήλικου και συνελήφθησαν, χθες (11-06-2022) το πρωί και το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, δύο Έλληνες, ενήλικας άνδρας και ανήλικος, αντίστοιχα.

Ειδικότερα, προχθές την Παρασκευή το βράδυ στη Λάρισα, ο ενήλικας δράστης απώθησε ανήλικο Έλληνα και αφαίρεσε από την κατοχή του ένα κινητό τηλέφωνο και το πορτοφόλι του, που περιείχε μικρό χρηματικό ποσό. Στην προσπάθεια του μικρού να ανακτήσει τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, αμφότεροι οι δράστες τον χτύπησαν στο πρόσωπο και το σώμα και διέφυγαν.

Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τον χθεσινό εντοπισμό και σύλληψη των δραστών. Στην κατοχή του ανήλικου δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε το αφαιρεθέν κινητό τηλέφωνο, το οποίο αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο του.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, συνελήφθησαν και οι γονείς του ανήλικου δράστη για το αδίκημα της παραμέλησης της εποπτείας ανηλίκου. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα