Αρχική Κοινωνία Ψυχρολουσία για τον Φιλιππίδη: Κατέθεσαν μόνο επτά από τους 54 μάρτυρες υπεράσπισης

Ψυχρολουσία για τον Φιλιππίδη: Κατέθεσαν μόνο επτά από τους 54 μάρτυρες υπεράσπισης

Προκάλεσε ιδιαίτερα το υπόμνημα του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την άσκηση ποινικής δίωξης για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Ο ίδιος αναμένεται να κληθεί σε απολογία στις αρχές Ιουνίου όπου φέρεται ότι θα ζητήσει προθεσμία, στη συνέχεια θα παράσχει το απολογητικό του υπόμνημα, ενώ θα δώσει και προφορικές εξηγήσεις.

Σύμφωνα με το Mega, από τους 54 μάρτυρες υπεράσπισης που υποστήριζε αρχικά πως είχε η πλευρά του ηθοποιού, υπέρ του κατέθεσαν μόνο οι 7, συμπεριλαμβανομένης της συζύγου του Ελπίδας.

Για την υπόθεση του γνωστού ηθοποιού μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο Προέδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας και απάντησε στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να «έκαψε τον Πέτρο Φιλιππίδη».

«Θα μπορούσα να πω όχι και να μην καταθέσω αλλά δεν είναι του χαρακτήρα μου κάτι τέτοιο. Κατάθεσα αυτά που έχω στην ψυχή μου αυτά τα 30 χρόνια που γνωρίζω τον Πέτρο Φιλιππίδη. Εγώ απλά υπερασπίστηκα την αλήθεια και διευκρινίζω πως όταν κλήθηκα από τον εισαγγελέα δεν γνώριζα σε ποιον καταγγελλόμενο αφορά», τόνισε χαρακτηριστικά.

- Advertisement -

Must Read

- Advertisement -S-