Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου, 2023
ΑρχικήΚοινωνίαΦονικό στα Γλυκά Νερά: Τα μη στοιχεία «ευνοούν» τον συζυγοκτόνο - Τι...

Φονικό στα Γλυκά Νερά: Τα μη στοιχεία «ευνοούν» τον συζυγοκτόνο – Τι φοβάται;

Βγήκε το πόρισμα της ΕΛ.ΑΣ, αναφορικά με την κάμερα έχει εκδοθεί και αναφέρεται σε ξήλωμα σε προγενέστερο χρόνο χαρακτηριστικό για τον προσχεδιασμό. Αυτό που απομένει είναι η ιδιωτική πραγματογνωμοσύνη που αμφισβητεί αυτή της αστυνομίας. Ακόμα αναμένεται η άρση του τραπεζικού απορρήτου, για ό,τι στοιχεία θα ανακύψουν.

Σχετικά με τον συνεργό, το ρεπορτάζ αναφέρει πως η έρευνα συνεχίζεται απο τον ανακριτή. Αυτό σημαίνει ότι πληροφορίες που είχαν κυκλοφορήσει για στοιχεία που θα επιβάρυναν περαιτέρω τη θέση του πιλότου είναι υπό διερεύνηση και αυτό είναι που φοβάται ο Μπάμπης

Μιλώντας στο Star, η μητέρα του κατηγορούμενου είπε ότι «όπως υπαγορεύει η εισαγγελική εντολή, βλέπουμε το παιδάκι μας 5 μέρες το μήνα στο τέλος κάθε μήνα. Είναι σεβαστή η διαδικασία και από τις δύο πλευρές και η κάθε οικογένεια προσπαθεί να δώσει το χρόνο που χρειάζεται στην άλλη οικογένεια».

Οι δύο γιαγιάδες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού, διατηρούν άριστη επικοινωνία, ενώ συχνή είναι και η επικοινωνία του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου με τη μητέρα του για να μαθαίνει νέα για την κόρη του.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

,
Διαβάστε Ακόμα