Σάββατο, 1 Οκτωβρίου, 2022
ΑρχικήΚοινωνίαΥπάρχει «συμβόλαιο θανάτου» για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο; «Κάποιοι με θέλουν νεκρό»

Υπάρχει «συμβόλαιο θανάτου» για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο; «Κάποιοι με θέλουν νεκρό»

Τη σιωπή του αποφάσισε να «σπάσει» ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σχετικά με ένα συμβόλαιο θανάτου, το οποίο ο ίδιος επικαλείται ότι έχει συμφωνηθεί σε βάρος του.

«Κάποιοι με θέλουν νεκρό», ισχυρίζεται ο πιλότος. Στο αίτημά του για να παραμείνει στις φυλακές Κορυδαλλού αναφέρει πως πληροφορήθηκε ότι υπάρχει, όπως λέει συμβόλαιο θανάτου εναντίον του.

«Οι κρατούμενοι στη ΣΤ΄Πτέρυγα Κορυδαλλού ΣΜ και ΚΠ μου εμπιστεύθηκαν ότι Φ.Ε, επίσης κρατούμενος της ΣΤ΄Πτέρυγας, τους είπε ότι του πρότειναν άτομα ώστε να με σκοτώσει, δίνοντας του τεράστιο χρηματικό ποσό. Από το ανωτέρω προκύπτει ότι υπάρχει “συμβόλαιο θανάτου” εις βάρος μου» αναφέρει στο αίτημά του, όπως προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Η μεταγωγή μου σε έτερο Κατάστημα Κράτησης επάγεται ότι θα σημάνει με απόλυτη βεβαιότητα τη θέση μου σε διακινδύνευση με απειλή της σωματικής μου ακεραιότητας, αλλά και της ίδιας μου της ζωής».

Ο Μπάμπης θέλει να επιστρέψει στον Κορυδαλλό, από το Μαλανδρίνο καθώς όπως ισχυρίζεται κινδυνεύει η σωματική του ακεραιότητα. Παράλληλα, αποκαλεί τον εαυτό του υπόδειγμα κρατουμένου και αναφέρει μεταξύ άλλων ότι με προσωπική του συμβολή έχουν λήξει επικίνδυνα επεισόδια μεταξύ κρατουμένων. Δεν αναφέρει όμως ότι τιμωρήθηκε γιατί τον έπιασαν με κινητό μέσα στο κελί του.

χορηγός επικοινωνίας

 

Διαβαστε Ακομα