Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΚοινωνίαΤι κρύβεται πίσω από τα υβριστικά μηνύματα Πισπιρίγκου και Δασκαλάκη - Η...

Τι κρύβεται πίσω από τα υβριστικά μηνύματα Πισπιρίγκου και Δασκαλάκη – Η εκρηκτική τους σχέση

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθων Παπαδόπουλος, μίλησε σε σημερινή συνέντευξή του αναφορικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας, μετά και την αποκάλυψη των μηνυμάτων ανάμεσα σε Πισπιρίγκου και Δασκαλάκη, πριν και μετά τους θανάτους των τριών παιδιών της οικογένειας.

Σχολιάζοντας το μήνυμα που έστειλε ο Μάνος Δασκαλάκης στη Ρούλα Πισπιρίγκου “Κάθε φορά που χωρίζουμε θα έχουμε μία απώλεια;”, ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι “αυτό έχει ειπωθεί σύμφωνα με την εντολέα μου στο πλαίσιο των υποψιών που είχε ο Δασκαλάκης ότι υπήρχε κίνδυνος να κάνει κακό στον εαυτό της”.

“Τα μηνύματα περιγράφουν περισσότερο σκέψεις και συναισθήματα παρά, γεγονότα που μπορούν να αξιοποιηθούν δικαστικά. Μετά και την περίοδο της καραντίνας που επιδείνωσε τις ενδοοικογενειακές σχέσεις, είναι μέσα στα πλαίσια νομίζω αυτοί οι διάλογοι”, συνέχισε μιλώντας στο MEGA.”Το τι έχουν στο μυαλό τους δύο άνθρωποι που μιλούν όταν γράφουν όσα γράφουν, αυτά είναι ερμηνείες που θα δώσουν οι ίδιοι. Τα έχω συζητήσει αυτά τα στοιχεία με την πελάτισσά μου. Διατύπωνε την ανησυχία ο Μάνος ότι μπορεί να έκανε κακό στον εαυτό της. Αυτό, σύμφωνα με την εντολέα μου, εξέφραζε ο Μάνος Δασκαλάκης με το μήνυμα περί απώλειας”, τόνισε. “Θα ήταν ενδιαφέρον να ερωτηθεί η πλευρά Δασκαλάκη τι εννοούσε όταν έστειλε το συγκεκριμένο μήνυμα”, πρόσθεσε ο κ. Παπαδόπουλος.

“Δεν μου επιτρέπεται εκ του επαγγέλματός μου να έχω αμφιβολίες. Η Ρούλα Πισπιρίγκου μπορεί να συμπεριφέρθηκε με εμμονή απέναντι στον σύζυγο. Μπορεί να υπήρχαν ανορθόδοξες καταστάσεις μέσα στο σπίτι. Από αυτό, μέχρι να φτάσουμε στο ότι μια μάνα τέλεσε αυτή την πράξη σε βάρος του παιδιού της, υπάρχει απόσταση”, είπε ακόμα ο κ. Παπαδόπουλος. “Τα πορίσματα αυτά που περιμένουμε για τα δύο άλλα παιδιά είναι ένα επιστημονικό έργο που συντάσσεται υπό ασφυκτική πίεση της κοινής γνώμης. Περιμένουμε να τα δούμε με μεγάλο ενδιαφέρον”, σημείωσε κλείνοντας ο κ. Παπαδόπουλος.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 


Διαβάστε Ακόμα