Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου, 2023
ΑρχικήΚοινωνίαΤα σπίτια του Κυριάκου Μητσοτάκη

Τα σπίτια του Κυριάκου Μητσοτάκη

Οι εξαγγελίες για την κοινωνική κατοικία

Εντολή του πρωθυπουργού να είναι έτοιμο ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για τη λεγόμενη κοινωνική κατοικία, έχει δοθεί στους αρμόδιους υπουργούς και στους φορείς που εμπλέκονται με αυτό.

Ένα ευρύ στεγαστικό πρόγραμμα που θα στοχεύει κατά κύριο λόγο στους νέους ανθρώπους που δυσκολεύονται να ξεκινήσουν τη ζωή τους.

Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κ. Μητσοτάκης θέλει ο φάκελος να είναι έτοιμος μέχρι τα τέλη του καλοκαιριού, ώστε στη ΔΕΘ να κάνει τις σχετικές ανακοινώσεις. Εκτιμά έτσι ότι θα μπορούσε επικοινωνιακά να έχει οφέλη, αν και κάποιες άλλες εισηγήσεις υποστήριζαν την αναγκαιότητα να γίνουν τώρα οι εξαγγελίες.

Κανείς δεν ξέρει, βεβαίως, αν είναι έτοιμοι αυτοί που ανέλαβαν να σχεδιάσουν το πρόγραμμα.

Να θυμίσουμε ότι την περασμένη εβδομάδα ο Αλέξης Τσίπρας έκανε σχετικές ανακοινώσεις ενώ πριν δύο ημέρες και ο Νίκος Ανδρουλάκης κατέθεσε την πρόταση του ΠΑΣΟΚ.

Κι αν απορείτε γιατί όλοι… θυμήθηκαν τα σπίτια για τους νέους, δείτε και το λόγο. Τα ποιοτικά στοιχεία των τελευταίων μετρήσεων δείχνουν ότι το συγκεκριμένο target group είναι τόσο απογοητευμένο που δεν θα πάει να ψηφίσει ή θα οδηγηθεί σε άκρα. Οπότε, η καλύτερη πολιτική πρόταση θα κερδίσει και το… μπόνους των ψηφοφόρων που θα δουν ένα φως στο τούνελ.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

,
Διαβάστε Ακόμα