Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΣυγκλονίζει η Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Η μητέρα μου δεν ήξερε ότι έχει πεθάνει...

Συγκλονίζει η Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Η μητέρα μου δεν ήξερε ότι έχει πεθάνει ο πατέρας μου, είδε τον τάφο στην τηλεόραση»

Στην εκπομπή «Δύο στη 1» στην ΕΡΤ και την Έρη Βαρδάκη παραχώρησε συνέντευξη η Μαργαρίτα Θεοδωράκη, κόρη του αείμνηστου Μίκη Θεοδωράκη, αποκαλύπτοντας μέσα σε άλλα, πως πρόσφατα η μητέρα της έμαθε για τον θάνατό του από την τηλεόραση.

«Η παράσταση “Αναμνήσεις ενός κοριτσιού” προέκυψε από το βιβλίο μου. Ένα χρόνο μετά το θάνατο του πατέρα μου, η ζωή μας έχει αλλάξει. Ήταν κατάκοιτος δέκα χρόνια, αλλά κανείς δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι θα πεθάνει. Ήταν πολύ περήφανος για το βιβλίο μου, το είχε διαβάσει πέντε φορές και συνέχεια το αναλύαμε. Μετά την έκδοση του βιβλίου, μου ζήτησε συγγνώμη. Καταλαβαίνω γιατί, αλλά είναι μυστικό», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαργαρίτα Θεοδωράκη.

«Μέχρι πρότινος η μητέρα μου δεν είχε καταλάβει ότι ο πατέρας μου είχε φύγει από τη ζωή. Το είδε φέτος στην τηλεόραση, είδε τον τάφο ένα χρόνο μετά, αλλά δεν το έχουμε συζητήσει. Ήμουν πάντα περήφανη που ήμουν η κόρη του Θεοδωράκη. Ο πατέρας μου θυσίασε πολλά πράγματα για την Ελλάδα» συνέχισε.

Τέλος, η Μαργαρίτα Θεοδωράκη είπε: «Δεν μου επέτρεψαν να πενθήσω τον πατέρα μου, τον άρπαξαν από την εκκλησία, μου έκαναν ασφαλιστικά μέτρα. Όλα αυτά είναι τελείως γελοία».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα