Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΣτα χέρια της ΕΛ.ΑΣ συμμορία που «άδειαζε» σούπερ μάρκετ

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ συμμορία που «άδειαζε» σούπερ μάρκετ

- Advertisement -

Στα χέρια της ΕΛΑΣ βρίσκεται συμμορία τεσσάρων ατόμων. Οι συλληφθέντες «άδειαζαν» τα ράφια καταστημάτων σε Θήβα και Λιβαδειά, με λεία άνω των 3 χιλιάδων ευρώ.

Πρόκειται για έναν άνδρα και τρεις γυναίκες που είχαν διαπράξει σειρά από κλοπές κυρίως σε καταστήματα σούπερ μάρκετ. Συνολικά το χρονικό διάστημα μεταξύ 17 έως 19-02-2024, οι συλληφθέντες εμπλέκονται σε τέσσερις κλοπές (εκ των οποίων η μία σε περίπτερο) και τρεις απόπειρες κλοπής, με την λεία που είχαν αποκομίσει να περιλαμβάνει τρόφιμα, ενδύματα, καπνικά προϊόντα, βρεφικά και καθαριστικά είδη κ.τ.λ., η αξία των οποίων υπερβαίνει τα (3.000) ευρώ.

Στον έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητο των δραστών βρέθηκαν εμπορεύματα που είχαν κλαπεί, τα οποία επιστράφηκαν στα καταστήματα. Επιπλέον, όπως διαπιστώθηκε ο άντρας που οδηγούσε το εν λόγω όχημα, το οποίο ομοίως κατασχέθηκε ως μέσο διευκόλυνσης της παράνομης δραστηριότητας τους, στερούταν της απαιτούμενης άδειας ικανότητας οδηγήσεως από την αρμόδια Αρχή.

Η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις. Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

Πηγή: tvstar.gr

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα