Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου, 2023
ΑρχικήΚοινωνίαΣκύλος κατασπάραξε αγοράκι την ώρα που πήγαινε στο σχολείο

Σκύλος κατασπάραξε αγοράκι την ώρα που πήγαινε στο σχολείο

Σκύλος φύλακας επιτέθηκε σε ένα 14χρονο παιδί το πρωί της Πέμπτης, την ώρα που πήγαινε στο σχολείο στο Λαγονήσι με το πατίνι.

Ξαφνικά ένας σκύλος όρμησε στο παιδί από πίσω και το έριξε κάτω, και άρχισε να το δαγκώνει στο κεφάλι, στο μέτωπο, στα μάγουλα και στον λαιμό.

Το παιδί άρχισε να ουρλιάζει από τον τρόμο, και έβαλε μάλιστα το χέρι του για να προστατευτεί. Ο 14χρονος έχει βαθιά τραύματα από τα δόντια του σκύλου και στο χέρι του.

Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης ενός βρεφονηπιακού σταθμού που βρισκόταν κοντά άκουσε τις κραυγές του παιδιού και με τη βοήθεια άλλων 2 ανδρών κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον σκύλο κι ο ιδιοκτήτης μετέφερε στη συνέχεια το παιδί στο Κέντρο Υγείας Καλυβίων, και έπειτα λόγω των σοβαρών τραυμάτων του χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Παίδων.

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου επισκέφθηκε το παιδί στο νοσοκομείο και ισχυρίστηκε ότι κάποιος άφησε ανοιχτή την πόρτα και ο σκύλος βγήκε έξω από το σπίτι. Η μητέρα του 14χρονου έκανε μήνυση και έκτοτε ο ιδιοκτήτες του σκύλου αναζητείται από την αστυνομία.

πηγή mega

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

,
Διαβάστε Ακόμα