Αρχική Κοινωνία Σε πέντε χώρες ψάχνουν τον Παππά

Σε πέντε χώρες ψάχνουν τον Παππά

Σε πέντε χώρες ψάχνουν τον Παππά

Αφαντος παραμένει ο φυγόποινος υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, πέντε μήνες μετά την έκδοση καταδικαστικής απόφασης από το δικαστήριο για την «εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή».

Η ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται στα ίχνη του καταδικασμένου ναζί υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής έπειτα από την έκδοση διεθνούς εντάλματος σύλληψης σε βάρος του και σύμφωνα με πληροφορίες της κυριακάτικης εφημερίδας Real News, τα τελευταία 24ωρα οι έρευνες των Αρχών έχουν επικεντρωθεί σε πέντε συγκεκριμένες χώρες τόσο στην Ευρώπη όσο και αλλού.

Μάλιστα υπάρχουν πληροφορίες για σχέσεις του φυγόποινου Χρήστου Παππά με νεοναζιστικές ομάδες στις συγκεκριμένες χώρες. Ωστόσο, οι έρευνες της Ιντερπόλ φαίνεται πως επικεντρώνονται στη Σερβία, σε ένα μοναστήρι παλαιοημερολογιτών.

H ΕΛ.ΑΣ., μόλις έγινε αντιληπτή η εξαφάνιση του υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής, πραγματοποίησε μυστικές έρευνες στο Άγιον Όρος και, μάλιστα, σε δύο μοναστήρια, τα οποία δεν είναι ελληνικά.

Από αυτές τις έρευνες, όπως γράφει η Real News, φαίνεται να προέκυψαν πληροφορίες για τη φυγή του υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής σε βαλκανική χώρα. Πρόκειται για πληροφορίες που άμεσα εκμεταλλεύτηκαν οι ερευνητές της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίοι θεωρούν πολύ πιθανό ο Χρήστος Παππάς να ζει πλέον ντυμένος ως μοναχός.

Χορηγοί Επικοινωνίας

Must Read

- Advertisement -S-