Δευτέρα, 20 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήΚοινωνίαΡούλα Πισπιρίγκου: Το τετ α τετ με τον Μάνο Δασκαλάκη στο δικαστήριο

Ρούλα Πισπιρίγκου: Το τετ α τετ με τον Μάνο Δασκαλάκη στο δικαστήριο

Η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας, συνεχίστηκε με την κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη και είχε μεγάλο παρασκήνιο.

Συγκεκριμένα, η όλη διαδικασία ξεκίνησε με την Ρούλα Πισπιρίγκου να κάθεται στη θέση της. Όταν ο Αλέξης Κούγιας ξεκίνησε τους αυτοτελείς ισχυρισμούς του, εκείνη άκουγε ψύχραιμη. Δάκρυσε μόνο όταν ο δικηγόρος της περιέγραψε πώς πέθανε η Τζωρτζίνα. Με ένα χαρτομάντηλο που κρατούσε, σκούπισε τα δάκρυά της, ενώ είχε διπλωμένη στα χέρια της μια φωτογραφία του κοριτσιού, όπως αναφέρει το Star.

Όταν ξεκίνησε την κατάθεσή του ο Μάνος Δασκαλάκης, η κατηγορούμενη απέφευγε να τον κοιτάξει. Την στιγμή όμως που μίλησε μίλησε για την απιστία του και ότι ήταν λάθος του, τον κοίταξε, δείχνοντας αγανακτισμένη. Η ίδια, έκανε μάλιστα νόημα στον Αλέξη Κούγια για τα όσα άκουγε.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κρατούσε σημειώσεις για όλα όσα άκουγε από τον εν διαστάσει σύζυγό της, ενώ κάθε σημείωση που έγραφε, την έδινε στη συνέχεια στον δικηγόρο της.

Να σημειωθεί ότι οι συγγενείς της δεν ήταν μέσα στην αίθουσα, καθώς είναι μάρτυρες, ενώ έμπαιναν μόνο στα διαλείμματα της δίκης.

Στις 7 Φεβρουαρίου, ο Μάνος Δασκαλάκης θα απαντήσει στις ερωτήσεις του Αλέξη Κούγια που θα είναι πολλές και θα κρύβουν εκπλήξεις, όπως είπε στους δημοσιογράφους ο ποινικολόγος.

Ο Μάνος Δασκαλάκης πάντως, όπως ανέφερε η εκπομπή Tlive, πιστεύει ότι το 4ο παιδί που κυοφορούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν ήταν δικό του, αλλά από την σχέση που είχε τότε η εν διαστάσει σύζυγός του.

Ακόμα διευκρίνισε στο δικαστήριο ότι είχε μείνει ο ίδιος με την Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο, διότι η σύζυγός του ήταν έγκυος, ωστόσο δεν γνώριζε για την εξωσυζυγική της σχέση και τότε η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε προχωρήσει σε άμβλωση μετά από συμβουλή των γιατρών.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter
Διαβάστε Ακόμα