Κυριακή, 27 Νοεμβρίου, 2022
ΑρχικήΚοινωνία«Ρήμαζαν» οχήματα, καταστήματα και βενζινάδικα - Άρπαξαν χιλιάδες ευρώ

«Ρήμαζαν» οχήματα, καταστήματα και βενζινάδικα – Άρπαξαν χιλιάδες ευρώΟύτε μία, ούτε δύο αλλά 32 κλοπές φέρεται να διέπραξε εγκληματική ομάδα δείχνοντας προτίμηση σε οχήματα, καταστήματα και βενζινάδικα, απ’ όπου τα μέλη της αφαίρεσαν κυρίως μετρητά, το ύψος των οποίων προσεγγίζει τις 20.000 ευρώ, αλλά και καπνικά προϊόντα, συνολικής αξίας 77.000 ευρώ.

Για την υπόθεση αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκηδόνας Θεσσαλονίκης ταυτοποίησαν τα στοιχεία ενός 30χρονου Έλληνα, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για την ταυτοποίηση των πέντε -τουλάχιστον- συνεργών του. Οι κλοπές, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η αστυνομία, έγιναν το διάστημα από τον Ιανουάριο έως τον Απρίλιο του περυσινού έτους σε διάφορες περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης και πέριξ της πόλης, όπως επίσης στους νομούς Πέλλας και Ημαθίας.

Στο μεταξύ, αστυνομικοί της Ασφάλειας Νεάπολης – Συκεών συνέλαβαν έναν 40χρονο, ελληνικής καταγωγής, κατηγορούμενο για δύο ένοπλες ληστείες που διαπράχθηκαν την περασμένη Κυριακή σε ισάριθμα καφέ, στις Συκιές Θεσσαλονίκης. Η «λεία» του περιελάμβανε χρήματα και προϊόντα, ενώ σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του κατασχέθηκαν -μεταξύ άλλων- ένα πιστόλι αερίου και είδη ρουχισμού που φέρεται να φορούσε κατά τη διάπραξη των ληστειών, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

 


Διαβάστε Ακόμα