Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΠροσοχή! Νέα απάτη με δήθεν mail από τα ΕΛΤΑ-«Το πακέτο σας φτάνει...

Προσοχή! Νέα απάτη με δήθεν mail από τα ΕΛΤΑ-«Το πακέτο σας φτάνει στα ΕΛΤΑ αύριο»

Σε έξαρση βρίσκονται το τελευταίο διάστημα οι απάτες μέσω διαδικτύου με τους απατεώνες να βρίσκουν νέες μεθόδους προκειμένου να αποσπάσουν εκατοντάδες και χιλιάδες χρήματα από ανυποψίαστους πολίτες.

Η νέα απάτη που εμφανίστηκε στο διαδίκτυο τις τελευταίες ημέρες έχει να κάνει με δήθεν mail από τα ΕΛΤΑ. Αρκετοί ήταν αυτοί που έλαβαν μήνυμα στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο, το οποίο τους ενημέρωνε ότι «το πακέτο σας φτάνει στα ΕΛΤΑ αύριο» χωρίς να περιμένουν πακέτο από κάποιον.

Στο ίδιο μήνυμα ο αποστολέας του email που δήθεν είναι τα ΕΛΤΑ αναφέρει ότι «έλαβε τα στοιχεία αποστολής σας για το πακέτο U‎P‎S‎ U‎P.‎S‎#9355196 και θα παραδοθεί στα Ελληνικά Ταχυδρομεία στην Αθήνα για εθνική παράδοση αύριο». Μάλιστα ενημερώνει το υποψήφιο θύμα ότι το εν λόγω πακέτο θα αποθηκευτεί στο ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΘΗΝΩΝ μέχρι να επιβεβαιώσετε τα στοιχεία του.

Επίσης, στο ΄ίδιο email υπάρχει σημείωση πως το «θύμα» έχει μόνο 3 ημέρες δωρεάν αποθήκευσης και στη συνέχεια θα χρεωθεί με επιπλέον 1,49 € για κάθε ημέρα αποθήκευσης.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Σε καμία περίπτωση δεν πατάμε κλικ στο πλαίσιο που γράφει «Επιβεβαιώστε την παράδοση»

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα