Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΠλαστά πιστοποιητικά: Η ταρίφα και οι τρόποι - Πώς επεξεργάζονται τα τεστ...

Πλαστά πιστοποιητικά: Η ταρίφα και οι τρόποι – Πώς επεξεργάζονται τα τεστ (Βίντεο)

.

Τα κόλπα και οι ελιγμοί που μηχανεύονται όσοι αντιμάχονται το εμβόλιο για να βρουν ένα πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού η νόσησης.

Άλλοι παραδέχονται ανοιχτά ότι παραποιούν μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή τεστ COVID, και άλλοι δεν διστάζουν να δηλώσουν ότι θα παρανομήσουν προκειμένου να αποφύγουν τον εμβολιασμό τους και να έχουν τα ίδια προνόμια με όσους έχουν εμβολιαστεί. «Τα χρήματα δεν είναι τίποτα από το να κάνω αυτό γιατί με το εμβόλιο δεν ξέρεις τι βάζεις μέσα σου» δηλώνει ένας νεαρός.

Οι νέες ομολογίες στην κάμερα του ΣΚΑΪ είναι χαρακτηριστικές και σοκάρουν… Αρνητές ομολογούν ότι προτίθενται να πληρώσουν όσο όσο για να αποκτήσουν ένα πιστοποιητικό εμβολιασμού…

«Άμα γίνουν όλα αυτά, που λένε ότι πρέπει να μπαίνεις σε εστιατόρια, καφέ με το πιστοποιητικό, ότι είσαι εμβολιασμένος φυσικά και θέλω να το πάρω πλαστό. Θέλω να είμαι καθαρός με την συνείδησή μου δεν θέλω να το κάνω το εμβόλιο. Είμαι κατά των εμβολίων, κατά των φαρμάκων, ούτε ντεπόν δεν παίρνω. Ψάχνω να βρω αξιόπιστο γιατρό, αλλά πιστεύω ότι θα μου κάνουν τη χάρη, γιατί όλοι τα λεφτά θέλουνε. Δεν θέλω να μας καταλάβουν, (θέλω) να σκανάρει δηλαδή κάποιος το χαρτί που θα μας δώσει και να είναι όλα σωστά» δηλώνει ακόμα ο νεαρός.«Δεν έχω ακούσει όνομα, μη σας πω και ψέματα. Έχω ακούσει μέχρι 400 ευρώ το πιο πάνω, που έχω ακούσει» ερωτηθείς για την «ταρίφα».

«Και με πρόγραμμα ζωγραφικής»

«Και με το πρόγραμμα ζωγραφικής από τον υπολογιστή μπορείς να το κάνεις. Εγώ έχω βοηθήσει πολλούς φίλους μου, που δεν είχαν λεφτά να βγάλουν. Έχω αλλάξει ημερομηνίες σε μοριακά» ομολογεί ένας άλλος νεαρός. Και δεν είναι μόνο τα πιστοποιητικά εμβολιασμού: νεαρός αποκαλύπτει το πώς επεξεργάζονται μοριακά και ράπιντ τεστ.«Εάν έχει κάνει ποτέ τεστ το παίρνεις και με Photoshop αλλάζεις την ημερομηνία και το κάνεις νόμιμο. Αυτή είναι η πατέντα που έκαναν όλοι στις διακοπές και δεν τους έπιασε κανείς. Και με το κινητό μπορείς να το κάνεις, είναι πανεύκολο αν έχει Photoshop ή ξέρεις λίγο να διαχειρίζεσαι φωτογραφίες. Δηλαδή μπορεί να είναι κάποιος θετικός και να δείχνει αρνητικός και να κυκλοφορεί κανονικά» υποστηρίζει.

 

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα