Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου, 2022
ΑρχικήΚοινωνίαΠελάτης ταβέρνας κόντεψε να πνιγεί με… πεπόνι - Τα δραματικά λεπτά της...

Πελάτης ταβέρνας κόντεψε να πνιγεί με… πεπόνι – Τα δραματικά λεπτά της διάσωσης (ΒΙΝΤΕΟ)

.

Τη ζωή ενός πελάτη έσωσε άλλος θαμώνας ταβέρνας στην Κρήτη, όταν ο πρώτος πνίγηκε με ένα κομμάτι… πεπόνι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, Creta24, το περιστατικό σημειώθηκε στις 23 Ιουνίου, στην περιοχή της Πλάκας Αποκορώνου, όταν ο Κώστας Βασιλαράς έσωσε έναν τουρίστα ο οποίος βρισκόταν σε ταβέρνα της περιοχής και ο οποίος κόντεψε να χάσει τη ζωή του, από ένα κομμάτι πεπονιού!

Όπως είπε ο Κώστας, εκείνη την ημέρα έτυχε να βρίσκεται στο μαγαζί της συντρόφου του, προκειμένου να απολαύσει έναν καφέ, χωρίς να φανταστεί κανείς το τι θα ακολουθούσε. Λίγο αργότερα, αντιλήφθηκε έναν άνδρα, ο οποίος πνιγόταν με το φαγητό του.

«Ξέρω από πρώτες βοήθειες και αμέσως έσπευσα να βοηθήσω. Αρχικά, τον είχε πιάσει ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας ο οποίος είναι και ο πατέρας της κοπέλας μου. Όμως δεν μπορούσε να τον βοηθήσει σωστά. Άμεσα, έπιασα τον άνθρωπο, τού έκανα τη λαβή Heimlich και τον έσωσα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, λίγες ημέρες πριν συνέδραμε στο να σωθούν ακόμη δύο ζωές στην περιοχή της Αλμυρίδας. Συγκεκριμένα, ένα ζευγάρι Ιταλών, που βρισκόταν στην περιοχή για τις διακοπές του, παρασύρθηκαν από τα δυνατά ρεύματα της θάλασσας. Άμεσα έσπευσε ο Κώστας Βασιλαράς, τραβώντας τους έξω από την θάλασσα, σώους.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

 

 Διαβάστε Ακόμα