Κυριακή, 27 Νοεμβρίου, 2022
ΑρχικήΚοινωνίαΠέθανε ο γιατρός Ανδρέας Φικιώρης - Είχε γίνει γνωστός από τηλεοπτικές εκπομπές

Πέθανε ο γιατρός Ανδρέας Φικιώρης – Είχε γίνει γνωστός από τηλεοπτικές εκπομπέςΠέθανε σε ηλικία 72 ετών ο γνωστός από την τηλεόραση γιατρός, Ανδρέας Φικιώρης.

Ο Ανδρέας Φικιώρης, όπως είχε δηλώσει ο ίδιος, είχε την ειδικότητα του αναισθησιολόγου, ωστόσο είχε «καταπιαστεί» με διάφορες θεραπείες και σκευάσματα που προωθούσε, μιας και είχε γίνει επιχειρηματίας του χώρου της υγείας.

Το πιο γνωστό από αυτά ήταν το νερό με όζον που έχει αφήσει «εποχή» στα τηλεοπτικά χρονικά, και του έδωσε το παρατσούκλι «Δρ Όζον».

«Το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου συγκλονισμένο και με μεγάλη λύπη ενημερώνει τους κατοίκους της περιοχής Λαυρεωτικής ότι το εξέχον μέλος του και διακεκριμένος ιατρός Αντρέας Φικιώρης απεβίωσε την 12/12/2020 στην οικία του στο Μετόχι σε ηλικία 72 ετών.

Αγάπησε με πάθος την οικογένειά του, τη δουλειά του και τον τόπο μας. Πρόσφερε όλο του το είναι και στους τρεις.

Θα λείψει σε όλους μας η καθαρή και δυνατή φωνή του, τα αγνά και γενναιόδωρα συναισθήματα του και το πλατύ χαμόγελό του.

Η κηδεία του θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο. Αντί στεφάνων το Διοικητικό Συμβούλιο θα προβεί σε δωρεά χρημάτων σε κοινωφελές ίδρυμα της επιλογής των οικείων του».

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

 


Διαβάστε Ακόμα