Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΚοινωνίαΠάτρα: Βρήκαν το κίνητρο - Αυτοί είναι οι λόγοι που σκότωνε η...

Πάτρα: Βρήκαν το κίνητρο – Αυτοί είναι οι λόγοι που σκότωνε η Πισπιρίγκου

Το παράλληλο βήμα της ειδικής ομάδας του Ανθρωποκτονιών είναι να εξακριβώσει το κίνητρο της 33χρονης. Θεωρούν ότι είναι ιδιαίτερα κομβικό, καθώς θα διαλευκάνουν και τους άλλους δύο θανάτους των παιδιών.

Όπως λένε, η απάντηση στο αν τα άλλα δύο κοριτσάκια τα δολοφόνησε η Ρούλα Πισπιρίγκου, θα αποδειχτεί από το κίνητρο της δολοφονίας της Τζωρτζίνας. Προσπαθούν, μέσα από το προφίλ που έχουν σκιαγραφήσει για την Πισπιρίγκου, τη ζωή που έκανε, τα όσα έλεγε αλλά και τις μαρτυρίες γνωστών και φίλων της να απαντήσουν στο ερώτημα αυτό.

Τρία είναι τα πιθανά ενδεχόμενα για τους λόγους που προέβη σε αυτή τη φρικαλέα ενέργεια.

 

  • Το πρώτο, έχει να κάνει με την εμμονή που είχε στο πρόσωπο του πρώην συζύγου της Μάνου Δασκαλάκη. Ενδεχομένως να ήθελε, κάνοντας κακό στα παιδιά της, να τον εκδικηθεί.
  • Το δεύτερο σενάριο για τα κίνητρα της 33χρονης έχει να κάνει με την ακόρεστη ανάγκη που είχε να προσελκύει την προσοχή μέσα από τον οίκτο.
  • Το τρίτο σενάριο επικεντρώνεται στην περίπτωση της Τζωρτζίνας. Να το έκανε για να βγάλει από τη μέση το κοριτσάκι που ίσως κάτι είχε ακούσει ή είχε δει και φοβόταν μην αποκαλυφθεί.

 

Το σίγουρο είναι ότι η 18η Ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάπα που εξετάζει την υπόθεση φαίνεται διατεθειμένη να μην αφήσει κανένα σκοτεινό σημείο για να φθάσει στην απόλυτη αλήθεια «κυκλώνοντας» την ιστορία της Τζωρτζίνας.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 


Διαβάστε Ακόμα