Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου, 2023
ΑρχικήΚοινωνίαΞεσπά οργισμένα η Μαργαρίτα Θεοδωράκη – “Γιατί θέλουν να με ξεκάνουν; Για...

Ξεσπά οργισμένα η Μαργαρίτα Θεοδωράκη – “Γιατί θέλουν να με ξεκάνουν; Για ποιον είναι το όφελος;”

Με ένα κείμενο που υπογράφει ο γιος της Μίκης, η Μαργαρίτα Θεοδωράκη επιτίθεται με οργή σε δημοσίευμα του

«Πρώτου Θέματος» αυτή την εβδομάδα λέγοντας «Ο γιος μου Μίκης με υπερασπίζεται. Όποιος μ’ αγαπάει και κατανοεί τη σκευωρία, ας το αναρτήσει στο προφίλ του! Επιτέλους να φανεί η αλήθεια. Γιατί θέλουν να με ξεκάνουν; Για ποιον είναι το όφελος;».

Στο κείμενο που ανήρτησε ο γιος της Μίκης λέει σχετικά για το δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος: «Αναφέρομαι στο συγκεκριμένο άρθρο του – Πρώτου θέματος, για τη χολή και το ξεμπρόστιασμα με υπερμεγενθυμένα τα γεγονότα της οικογενείας με βασικό επίκεντρο – θύμα τη μάνα μου και με πασιφανή στρέβλωση των όσων ζει η οικογένεια σε όλο το διάβα των χρόνων γενικότερα.

Θα πρέπει να πάρουν πίσω όλα όσα λεν και να αισθανθούν ντροπή για το ξεμπρόστιασμα αυτό μόνο και μόνο για να τραβήξουν την προσοχή του κοινού για ένα μεροκάματο. Η μάνα μου μπορεί να έχει ζήσει έντονες εμπειρίες όπως και ο αδερφός της και θείος μου, ποτέ όμως δεν θέλησε να διασύρει το όνομα του πατέρα της. Καλώ τώρα τη διάψευση των όλων όσων αναρτήθηκαν διότι υπάρχει πάντοτε η ανοχή στις ιστορίες των μεγάλων οικογενειών και όχι ο διασυρμός γεγονότων που υπερμεγενθύνονται. Ντροπή τους σε όλο το επιτελείο της εφημερίδας, προτρέπω να ανακαλέσουν αμέσως και ζητώ την στήριξη των περισσότερων όσων διαβάσουν την ανάρτηση. Παρακαλώ να γίνει ευρέως γνωστή η ανάρτηση μου αυτή!
Μίκης».

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

,
Διαβάστε Ακόμα