Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου, 2023
ΑρχικήΚοινωνίαΞέφυγαν τα πράγματα σε πάρτι φοιτητών – Στο νοσοκομείο 10 άτομα από...

Ξέφυγαν τα πράγματα σε πάρτι φοιτητών – Στο νοσοκομείο 10 άτομα από κατανάλωση αλκοόλ

H συμμετοχή στο πάρτι ήταν μεγάλη, αλλά η βραδιά δεν κύλησε καλά για όλους. Τα ασθενοφόρα άρχισαν να φτάνουν το ένα μετά το άλλο, με 10 άτομα να μεταφέρονται σε νοσοκομεία, από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ…

Ύστερα από δύο χρόνια περιορισμών λόγω της πανδημίας, δόθηκε η πολυπόθητη άδεια από τις Πανεπιστημιακές αρχές, προκειμένου να διοργανωθεί εντός του προαυλίου χώρου του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στον Βόλο, ένα από τα καθιερωμένα μεγάλα πάρτι.

Κάθε χρόνο χιλιάδες φοιτητές, αλλά και άλλα άτομα συγκεντρώνονται στον χώρο του Πεδίου του Άρεως και διασκεδάζουν έως το πρωί. Από νωρίς χθες το απόγευμα, η πόλη γέμισε με χιλιάδες νεαρές και νεαρούς, οι οποίοι έδωσαν το “παρών” στην καθιερωμένη πια γιορτή!

Όμως, παρά το κέφι και την επιτυχία της βραδιάς, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά για όλους, καθώς, σύμφωνα με όσα καταγράφει το thenewspaper.gr, περίπου δέκα άτομα μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο του Βόλου σε κατάσταση μέθης.

Κάποια από αυτά τα άτομα διακομίσθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και κάποια άλλα με ιδιωτικά οχήματα, προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, από την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Χαρακτηριστικό της συμμετοχής στο πάρτι, είναι ότι τα πρωινά δρομολόγια του τρένου με προορισμό τη Λάρισα ήταν ασφυκτικά γεμάτα, αφού είχαν έρθει στον Βόλο φοιτητές από πολλές γειτονικές πόλεις.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

,
Διαβάστε Ακόμα