Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΝέα περιπέτεια με σχολικό: Έβαλαν πρωτάκια σε λάθος λεωφορείο – Τρελάθηκαν οι...

Νέα περιπέτεια με σχολικό: Έβαλαν πρωτάκια σε λάθος λεωφορείο – Τρελάθηκαν οι γονείς

Μια ημέρα μετά την υπόθεση της Βάρκιζας και την αποκάλυψη ότι οδηγός σχολικού ξέχασε ένα κοριτσάκι δυο ετών μέσα στο λεωφορείο για πάνω από 4 ώρες, μια νέα υπόθεση αυτή την φορά από την Φθιώτιδα σοκάρει. Όπως αποκαλύπτει το LamiaReport, το περιστατικό έγινε την Πέμπτη (16/9) με τους γονείς από το χωριό Τσούκα, να βάζουν όπως κάθε μέρα, το πρωί τα δυο κοριτσάκια που πηγαίνουν στην πρώτη Δημοτικού, στο σχολικό λεωφορείο του ΚΤΕΛ για να μεταβούν στο σχολείο που είναι στη Μακρακώμη.

Το μεσημέρι γύρω στις 14:00 περίμεναν και πάλι να παραλάβουν τις μικρές μαθήτριες. Όταν όμως έφτασε το σχολικό λεωφορείο τα παιδιά δεν ήταν μέσα. Ο οδηγός δεν μπορούσε να δώσει κάποια εξήγηση και το τηλέφωνο του σχολείου δεν απαντούσε.

Οι γονείς αναστατώθηκαν και πήγαν κατευθείαν στο σχολείο για να βρουν τα παιδιά τους.

Εκεί βρήκαν μόνο την καθαρίστρια και άρχισαν με αγωνία να ψάχνουν αίθουσες, ντουλάπες και κάθε πιθανό σημείο που θα μπορούσαν να βρίσκονται τα κοριτσάκια τους. Δυστυχώς τα κοριτσάκια ήταν εξαφανισμένα.

Αναζήτησαν και βρήκαν στο σπίτι της, τη σχολική τροχονόμο η οποία είπε ότι θυμάται τα κοριτσάκια το πρωί όταν πήγαν σχολείο, αλλά δεν τα είδε να φεύγουν.

Τότε, οι γονείς ενημέρωσαν το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα και άρχισαν να αναζητούν τα παιδιά σε όλη την Μακρακώμη.

Η απάντηση για το που ήταν τα παιδιά ήρθε από το ΚΤΕΛ Φθιώτιδας που επικοινώνησε με όλους τους οδηγούς κατάφεραν να εντοπίσουν τα δυο κοριτσάκια στο σχολικό λεωφορείο που είχε φτάσει ορεινό χωριό Τυμφρηστός, το οποίο είναι σε εντελώς διαφορετική κατεύθυνση από το δρομολόγιο προς Τσούκα, που ήταν ο προορισμός τους.

Τα κοριτσάκια, δεν μπορούσαν να εξηγήσουν στο οδηγό σε ποιο χωριό μένουν και ποιος είναι ο προορισμός τους και έτσι ο οδηγός είχε πάρει το δρόμο της επιστροφής για το σχολείο στη Μακρακώμη με τα δυο κοριτσάκια που είχαν “ξεμείνει” μέσα στο σχολικό λεωφορείο.

«Είχαμε περίπου μιάμιαση ώρα που ψάχναμε τα παιδιά. Χάσαμε τη γη κάτω από τα πόδια μας. Ζήσαμε έναν εφιάλτη. Πήγαμε να τρελαθούμε. Νομίσαμε ότι απήγαγαν τα παιδιά μας…», είπαν μεταξύ άλλων οι γονείς στο LamiaReport.

πηγή: LamiaReport

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα