Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου, 2022
ΑρχικήΚοινωνίαΝέα δεδομένα! Κακές σχέσεις με τον πατριό της η 20χρονη που βρέθηκε...

Νέα δεδομένα! Κακές σχέσεις με τον πατριό της η 20χρονη που βρέθηκε απαγχονισμένη

Και μπορεί το επικρατέστερο σενάριο για τον θάνατο της 20χρονης Μαρίας από την Αίγινα, που βρέθηκε χθες απαγχονισμένη στην αυλή του σπιτού της, να είναι η αυτοκτονία, ωστόσο η αστυνομικά για να «πει» την τελευταία της λέξη περιμένει τόσο την νεκροτομή, όσο και τις τοξικολογικές εξετάσεις.

Το γεγονός πως η 20χρονη δεν άφησε σημείωμα αυτοκτονίας περιέπλεξε τα πράγματα. Το μόνο που υπάρχει, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, είναι το τελευταίο μήνυμα που έστειλε το κορίτσι από την Αίγινα σε μια φίλη του. Είχε βρει τρόπο να τελειώνουν όλα, έγραφε.

Κανείς όμως δεν ξέρει σε τι ακριβώς αναφερόταν. Άνθρωποι του περιβάλλοντός της ανέφεραν ότι η 20χρονη είχε μια δύσκολη σχέση με τον σύντροφο της μητέρας της. Όπως αναφέρουν, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο άνθρωπος αυτός είχε κακοποιητική συμπεριφορά τόσο προς την 20χρονη όσο και προς τη μητέρα της.

Κανείς δεν γνωρίζει τι μεσολάβησε από τη στιγμή που έφυγε από το bar restaurant όπου δούλευε έως τη στιγμή που βρέθηκε νεκρή. Οι συνάδελφοί της είπαν ότι ήταν πολύ χαρούμενη όταν έφυγε από τη δουλειά. Πως δεν έδειχνε να την απασχολεί κάτι και πως έκανε σχέδια να νοικιάσει σπίτι για να μένει μόνη της.

χορηγός επικοινωνίας

 

Διαβαστε Ακομα