Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023
ΑρχικήΚοινωνίαΝέα ανακοίνωση από το Allou Fun Park για το ατύχημα – «Δεν...

Νέα ανακοίνωση από το Allou Fun Park για το ατύχημα – «Δεν διαπιστώθηκε κάποια παράβαση»

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε το Allou Fun Park σχετικά με το ατύχημα πoυ σημειώθηκε στις εγκαταστάσεις εντός του πάρκου το βράδυ της 6ης Σεπτεμβρίου.

Σε αυτή αναφέρεται πως όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει συμβεί ποτέ κάποιο ατύχημα γιατί τηρούνται ευλαβικά οι προδιαγραφές ασφαλούς διεξαγωγής των παιχνιδιών καθώς και ότι στους ελέγχους δεν διαπιστώθηκε κάποια παράβαση. Επιπλέον το Allou Fun Park τονίζει πως είναι στο πλευρό των τραυματιών.

Η νέα ανακοίνωση του Allou Fun Park

«Στην πολυετή λειτουργία του πάρκου ψυχαγωγίας δεν είχε συμβεί ποτέ κάποιο ατύχημα, γιατί τηρούνταν πάντοτε ευλαβικά οι όροι και οι προδιαγραφές ασφαλούς διεξαγωγής των ψυχαγωγικών παιγνίων. Στους συχνούς- πυκνούς ελέγχους των αρμοδίων δημοσίων αρχών δεν διαπιστώθηκε κάποια παράβαση. Στην παρούσα χρονική στιγμή εκφράζουμε δημόσια την ειλικρινή και βαθιά λύπη μας για τους τραυματισμούς που συνέβησαν στις εγκαταστάσεις μας, ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και είμαστε στο πλευρό των τραυματισμένων. Ήδη δώσαμε εντολή στον πληρεξούσιο δικηγόρο μας, Μιχάλη Δημητρακόπουλο, να έρθει σε άμεση επικοινωνία με τους πληρεξούσιους δικηγόρους των τραυματισθέντων, ώστε να προσφέρουμε την αναγκαία βοήθεια στους εντολείς τους. Η άνω πρωτοβουλία μας εκπορεύεται εκ λόγων ηθικού καθήκοντος και δεν συνιστά παραδοχή υπαιτιότητας. Προέχει να γίνουν καλά οι τραυματισθέντες και είναι βέβαιον ότι τα θεσμικά όργανα της πολιτείας θα διαφωτίσουν κάθε πτυχή αυτού του θλιβερού συμβάντος».

Σημειώνεται ότι τέσσερα νέα παιδιά τραυματίστηκαν σοβαρά κατά την επίσκεψή τους στο Allou Fun Park όταν κάτω από συνθήκες που εξετάζονται, βρέθηκαν εκτός βαγονιού.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 
Διαβάστε Ακόμα