Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήΚοινωνίαΜπάμπης Αναγνωστόπουλος: Η πρώτη αντίδραση στο άκουσμα οτι η μικρή Λυδία έφυγε...

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Η πρώτη αντίδραση στο άκουσμα οτι η μικρή Λυδία έφυγε μόνιμα στις Φιλιππίνες

Στις Φιλιππίνες με την γιαγιά και τον παππού της, βρίσκεται η μικρή Λυδία. Η μητέρα της αδικοχαμένης Καρολάιν φαίνεται ότι επέστρεψε στην γενέτειρα της στις Φιλιππίνες μαζί με την δύο ετών εγγονή της.

Οι γονείς της αδικοχαμένης Καρολάιν Κράουτς με αυτήν τους την απόφαση έδειξαν ξεκάθαρα πως θέλουν η μικρή Λυδία να μεγαλώσει σε ένα ασφαλές περιβάλλον μακριά από όσα θυμίζουν την αποτρόπαιη δολοφονία της μητέρας της.

Η Σούζαν και ο Ντέιβιντ Κράουτς, δεν μπορούν να ξεχάσουν το θέατρο που έπαιζε για 37 ολόκληρες ημέρες ο δολοφόνος της κόρης τους και πατέρας της δίχρονης, ούτε τον φρικιαστικό τρόπο με τον οποίον σκότωσε τη μοναχοκόρη τους.

Προτεραιότητα για την οικογένεια της αδικοχαμένης Καρολάιν είναι να μεγαλώσει η δύο ετών Λυδία με την οικογένεια της ετεροθαλούς αδελφής της Καρολάιν, Ντόνα , στην Μανίλα στις Φιλιππίνες.

Ακόμη σκέφτονται πολύ σοβαρά να αλλάξουν το επίθετο του παιδιού ενώ ο πατέρας της πρόσφατα είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να μην ξαναδεί ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος τη μικρή Λυδία.

Αναφορικά με τη δικαστική απόφαση, που προβλέπει οι γονείς του 35χρονου πιλότου να βλέπουν τη μικρή Λυδία τις τελευταίες πέντε ημέρες κάθε μήνα, αναμένεται να κατατεθεί αίτημα προς το δικαστήριο να γίνεται η επικοινωνία μέσω skype.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Σούζαν Κράουτς μαζί με την Λυδία από το βράδυ της Κυριακής βρίσκονται στη Μανίλα στις Φιλιππίνες.

Η πρώτη αντίδραση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος βρίσκεται στη φυλακή όπου και πληροφορήθηκε οτι η μικρή Λυδία έφυγε με τους γονείς της Καρολάιν μόνιμα για Φιλιππίνες προκειμένου να συνεχίσει τη ζωή του εκεί.

Η πρώτη αντίδραση στο άκουσμα της είδησης τοποθετήθηκε μέσω του δικηγόρου του ο οποίος δήλωσε:

«Πρόκειται για μία απρόσμενη παραβίαση του δικαιώματος της επικοινωνίας για την οικογένεια του εντολέα μου. Αυτή η εξέλιξη και η μη επικοινωνία με τους γονείς του Μπάμπη, δε θα κάνει καλό στο παιδί. Είμαι βέβαιος ότι θα δοθεί μία λύση μέσω της δικαστικής οδού.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σίγουρα δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη. Έχουν γίνει μεγάλες προσπάθειες για την προάσπιση του παιδιού, όπως η παραίτηση από δικαιώματα και η μεταβίβαση της περιουσίας του εντολέα μου».

Υπενθυμίζεται οτι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε αποφασίσει να μεταβιβάσει τα πάντα στην κόρη του.

πηγή: dikaiologitika.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter
Διαβάστε Ακόμα