Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΜητρόπολη Πειραιώς: Εκτός Εκκλησίας με απόφαση του Μητροπολίτη οι βουλευτές που ψήφισαν...

Μητρόπολη Πειραιώς: Εκτός Εκκλησίας με απόφαση του Μητροπολίτη οι βουλευτές που ψήφισαν υπέρ της θέσπισης του “γάμου” ομοφυλοφίλων

Εκτός Εκκλησίας τέθηκαν οι βουλευτές Πειραιά που υπερψήφισαν τον νόμο για την δυνατότητα “γάμου” μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου με απόφαση του Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ, κατόπιν έκτακτης Ιερατικής Σύναξης που συνήλθε σήμερα στην Μητρόπολη Πειραιά για το εν λόγω ζήτημα.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία ανέλαβε ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, έπειτα από σχετική εισήγηση του. Συγκεκριμένα κατά την έκτακτη Ιερατική Σύναξη ο Μητροπολίτης ανακοίνωσε ότι συγκεκριμένοι βουλευτές “δεν θα μπορούν από εδώ και πέρα να κοινωνούν στη Μητρόπολη Πειραιώς”. Ακριβέστερα όπως αποφασίστηκε οι βουλευτές που ψήφισαν ως “έννομο αγαθό την ανατροπή της ανθρώπινης οντολογίας και φυσιολογίας και θεσμοθέτησαν την παρά φύσιν ασέλγειαν, θεωρούνται από την Εκκλησία ως “υπαιτίως συνεργοί του αρχεκάκου όφεως” και για αυτόν τον λόγο θα τεθούν εκτός Εκκλησίας. Δηλαδή, «δεν θα μπορούν να κοινωνούν στη Μητρόπολη Πειραιώς και ούτε θα λαμβάνουν προσκλήσεις για συμμετοχή στις εκδηλώσεις της Ενορίας. Τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή της έμπρακτης μεταμέλειάς τους, η οποία θα αποδεικνύεται από την ακύρωση του αίσχιστου νομοθετήματος στη Βουλή”.

Πηγή:ethnos.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα