Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΜαρτυρίες τριών γυναικών για τον συζυγοκτόνο των Γλυκών Νερών

Μαρτυρίες τριών γυναικών για τον συζυγοκτόνο των Γλυκών Νερών

Πρόσωπα από το παρελθόν του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ερευνά οι αστυνομία προκειμένου να διαπιστωθεί εάν με οποιοδήποτε τρόπο είχαν επηρεάσει τη σχέση του ζευγαριού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας Real News, οι ερευνητές που έχουν αναλάβει το έργο της πλήρους διαλεύκανσης αυτής της υπόθεσης κατάφεραν μέσω εργαστηριακών ευρημάτων από κινητά τηλέφωνα και διαδικτυακά προφίλ να εντοπίσουν τρεις γυναίκες, με τις οποίες ο 33χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος φέρεται να είχε στενή σχέση στο παρελθόν.

Οι ερευνητές ήρθαν σε επαφή και με τρεις γυναίκες, προκειμένου να προσδιορίσουν τη σχέση που είχαν με τον 33χρονο δράστη και να διαπιστώσουν αν αυτές οι επαφές με τον έναν ή τον άλλο τρόπο επηρέασαν τη σχέση του με την άτυχη Καρολάιν.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τα συγκεκριμένα πρόσωπα δεν έχουν ουδεμία σχέση με το φρικτό έγκλημα που διέπραξε ο 33χρονος πιλότος, καθώς είχαν σταματήσει να έχουν επαφές μαζί του εδώ και αρκετό καιρό.

Μάλιστα από το κινητό τηλέφωνο του συζυγοκτόνου προκύπτει ότι ο 33χρονος είχε διαγράψει τους τηλεφωνικούς τους αριθμούς εδώ και καιρό και είχε σβήσει τα μηνύματα που αντάλλασσαν σε διαδικτυακές εφαρμογές επικοινωνίας.

Οι αστυνομικοί δεν χρειάστηκε να λάβουν καταθέσεις από τα τρία αυτά πρόσωπα, καθώς δεν διαπιστώθηκε ότι σχετίζονται με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Ωστόσο, από τη «φιλική» κουβέντα που είχαν οι ερευνητές μαζί τους προέκυψαν πολύτιμα συμπεράσματα για τον χαρακτήρα και τη νοοτροπία του πιλότου, που ενδέχεται να βοηθήσουν ώστε να αποκαλυφθεί το πραγματικό κίνητρο του στυγερού εγκλήματος που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα