Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου, 2022
ΑρχικήΚοινωνίαΜίνα Αρναούτη: Η ανάρτησή της για τον αυτόπτη μάρτυρα που θέλει τον...

Μίνα Αρναούτη: Η ανάρτησή της για τον αυτόπτη μάρτυρα που θέλει τον Παντελή Παντελίδη συνοδηγό (ΦΩΤΟ)

.

Ήταν 18 Φεβρουαρίου του 2016, όταν ο Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του στο μοιραίο δυστύχημα στον παράδρομο της λεωφόρου Βουλιαγμένης, σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένεια, τους φίλους και τους θαυμαστές του.

4,5 χρόνια αργότερα, η οικογένεια έδωσε τη νομική εκπροσώπησή της στον κ. Απόστολο Λύτρα, ο οποίος σε ανακοίνωσή του, επισημαίνει ότι βρέθηκε ένας νέος αυτόπτης μάρτυρας που επιβεβαιώνει ότι ο αδικοχαμένος τραγουδιστής βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού. Η Μίνα Αρναούτη, η οποία επέβαινε στο τζιπ εκείνη την μοιραία νύχτα, δεν θα μπορούσε να μη πάρει δημόσια θέση σε όλα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες.

«Μάλιστα στο επίσημο έγγραφο τονίζεται ότι η συχνότητα εμφάνισης του συγκεκριμένου γενετικού τύπου είναι 1:40.348.600.000.000.000.000.000 γεγονός που δηλώνει , όπως γράφει το επίσημο έγγραφο, ότι το βιολογικό υλικό των δειγμάτων είναι πέρα από κάθε αμφιβολία του θανόντα Παντελίδη Παντελεήμονα». ”Δείγμα από γενετικό υλικό της Κυριάκου δεν βρέθηκε ούτε στο τιμόνι ούτε στο προσκέφαλο του οδηγού”» έγραψε σε ανάρτησή της στο Facebook:

mina

 Διαβάστε Ακόμα