Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΛιβαδειά: Αμαξοστοιχία έσερνε στο διάζωμα γυναίκα που δεν πρόλαβε να αποβιβαστεί -...

Λιβαδειά: Αμαξοστοιχία έσερνε στο διάζωμα γυναίκα που δεν πρόλαβε να αποβιβαστεί – Παρέμβαση εισαγγελέα για το περιστατικό

Ακόμα ένα περιστατικό που αναδεικνύει την έλλειψη ασφάλειας στο Ελληνικό σιδηρόδρομο σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 7 Σεπτεμβρίου στον σταθμό της Λιβαδειάς, καθώς αμαξοστοιχία έκλεισε τις πόρτες της όταν οι πόρτες σέρνοντας γυναίκα στο διάζωμα.

Συγκεκριμένα οι πόρτες της αμαξοστοιχίας φαίνεται πως έκλεισαν πριν προλάβει να αποβιβαστεί η γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών, που αποβιβαζόταν στον σταθμό, με αποτέλεσμα να πιαστεί από την πόρτα. Το αποτέλεσμα ήταν η αμαξοστοιχία να ξεκινήσει και η γυναίκα για αρκετά μέτρα να σέρνεται στο τσιμεντένιο διάζωμα.

Ο πρώην Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Βοιωτία, κ. Ανδρέας Κουτσούμπας, ο οποίος βρισκόταν στο σημείο, έτρεχε πίσω από το τρένο και φώναζε στον μηχανοδηγό να σταματήσει. Το τρένο σταμάτησε και η γυναίκα απεγκλωβίστηκε, με την αμαξοστοιχία να συνεχίζει το ταξίδι της για την Θεσσαλονίκη. Για το περιστατικό παρενέβη Εισαγγελέας, δίνοντας την εντολή να ακινητοποιηθεί το τρένο στον αμέσως επόμενο σταθμό και να συλληφθούν ο μηχανοδηγός και ο προϊστάμενος της αμαξοστοιχίας, ενώ η γυναίκα έχει τραυματιστεί ελαφρά.

Πηγή:odelalis.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα