Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου, 2022
ΑρχικήΚοινωνίαΛηστές μπήκαν στο σπίτι επιχειρηματία, τον έδεσαν και πήραν 100.000 ευρώ και...

Ληστές μπήκαν στο σπίτι επιχειρηματία, τον έδεσαν και πήραν 100.000 ευρώ και 30 χρυσές λίρες

.H ληστεία σε βάρος του 27χρονου επιχειρηματία στον Ασπρόπυργο σημειώθηκε στις 4 τα ξημερώματα της Τρίτης

Στιγμές τρόμου έζησε τα ξημερώματα της Τρίτης επιχειρηματίας στον Ασπρόπυργο όταν στο σπίτι του μπήκαν τέσσερις μασκοφόροι οι οποίοι αφού τον ακινητοποίησαν, τον έδεσαν, πήραν χρήματα και χρυσές λίρες από το χρηματοκιβώτιό του και τελικά διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ όλα συνέβησαν στις 4 τα ξημερώματα της Τρίτης όταν οι τέσσερις ληστές μπήκαν στο ισόγειο σπίτι του 27χρονου επιχειρηματία.

 

Τον έδεσαν με tie wrap

Αφού τον ακινητοποίησαν, στη συνέχεια τον έδεσαν με tie wrap και τον υποχρέωσαν να τους παραδώσει τα κλειδιά από το χρηματοκιβώτιό του. Από αυτό οι τέσσερις ληστές πήραν 100.000 ευρώ και 30 χρυσές λίρες.

Στη συνέχεια οι ληστές πήραν το πολυτελές αυτοκίνητο του νεαρού επιχειρηματία και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση με το όχημα διαφυγής τους να εντοπίζεται αργότερα καμένο στο Μενίδι.

Ο νεαρός επιχειρηματίας καταφέρε να λυθεί από τα δεσμά του στις 5 τα ξημερώματα της Τρίτης οπότε και ενημέρωσε την ΕΛΑΣ για τη ληστεία σε βάρος του με τους αστυνομικούς να διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό των ληστών.

 Διαβάστε Ακόμα