Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΚόντεψε να χάσει το μάτι του εργαζόμενος της καθαριότητας στην Ξάνθη

Κόντεψε να χάσει το μάτι του εργαζόμενος της καθαριότητας στην Ξάνθη

- Advertisement -

Μια ιδιαίτερα σοβαρή καταγγελία που αφορά τον τραυματισμό εργαζόμενου στην καθαριότητα, στην περιοχή της ορεινής Ξάνθης, φέρνει στο φως ο Ιρφάν Χατζηγκενέ, Περιφερειακός Σύμβουλος ΠΕ Ξάνθης – «Περιφερειακή Σύνθεση».

Σύμφωνα με την καταγγελία, υπάλληλος στην καθαριότητα των οικισμών του Δήμου Μύκης τραυματίσθηκε σοβαρά στις 27/06/22, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να χάσει το μάτι του.

«Ο εργαζόμενος αυτός έχει ήδη υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις και πρόκειται να υποβληθεί και σε άλλες  λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του. Για το ατύχημα κανείς δεν ενδιαφέρθηκε» τονίζει ο κ. Χατζηγκενέ ο οποίος μάλιστα ζητά να ενημερωθεί επισήμως για τις ενέργειες που ακολουθήσαν οι αρμόδιοι.

«Στο Κέντρο Υγείας Εχίνου Ξάνθης αφού αποτίμησαν τη σοβαρότητα της κατάστασής του τού ζήτησαν να μεταβεί στην Ξάνθη και επειδή δεν υπήρχε διαθέσιμο ασθενοφόρο του είπαν πως θα έπρεπε να εξασφαλίσει ο ίδιος τον τρόπο της μεταφοράς του! Ο τραυματίας κάνοντας ωτοστόπ τελικά μετέβη στην Ξάνθη» αναφέρει μεταξύ άλλων στην καταγγελία του ο κ. Χατζηγκενέ, ο οποίος είχε αναφερθεί και στο παρελθόν στο ζήτημα της στελέχωσης των Δομών Υγείας στην ορεινή Ξάνθη.

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας 

Διαβάστε Ακόμα