Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου, 2022
ΑρχικήΚοινωνίαΚυριάκος Μητσοτάκης: Με τη Μαρέβα τσακωνόμαστε πάντα για το κλιματιστικό

Κυριάκος Μητσοτάκης: Με τη Μαρέβα τσακωνόμαστε πάντα για το κλιματιστικό 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (20.09.2022) καλεσμένος στον Sfera, στην εκπομπή Πρωϊνό Sfera με τους Γρηγόρη Αρναούτογλου, Γιώργο Λιανό, Νάνσυ Αντωνίου και Παναγή Τζωρτζάτο και εκεί, εκτός από την Τουρκία, τις επιδοτήσεις, το ρεύμα και το φυσικό αέριο αλλά και τη στεγαστική πολιτική, απάντησε και σε ερωτήσεις όπως: λάμπες αλλάζει; Όταν ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην εξοικονόμηση ενέργειας, η οποία θα συνδεθεί με τις επιδοτήσεις ρεύματος, αποκάλυψε και το λόγο του… τσακωμού του με τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

«Η μεγάλη διαφορά είναι η θέρμανση ή η ψύξη», είπε, εννοώντας τη θερμοκρασία που θα μπαίνει το κλιματιστικό και το αν αυτό είναι καινούργιας τεχνολογίας. Όταν η Νάνσυ Αντωνίου του είπε πως λέγοντας το αυτό, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα της τα… κλείσει όλα στο σπίτι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε: «Εδώ διαφωνούμε και με τη γυναίκα μου, εμείς τσακωνόμαστε πάντα για το air condition».

«Αλλά επειδή τώρα έπρεπε να βάλω… Βάζαμε το air condition στους 25 και στους 26 βαθμούς και εγώ ζεσταινόμουν, αντίθετα το χειμώνα θα πάμε δυο βαθμούς (πιο κάτω). Το να ρίξεις τη θερμοκρασία ή να την αυξήσεις ανάλογα δυο βαθμούς κάνει πολύ μεγάλη διαφορά. Όπως κάνει πάρα πολύ μεγάλη διαφορά -και για αυτό και το πρόγραμμα είχε τόσο μεγάλη επιτυχία- η αντικατάσταση του».

Όσο για το αν κάνει δουλειές στο σπίτι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραδέχτηκε ότι… φτάνει έως την αλλαγή λάμπας. «Μέχρι εκεί νομίζω ότι μπορώ, ναι. Πολλά περισσότερα μην μου λέτε. Μέχρι καμία λάμπα». Και ξέρει και που είναι οι ασφάλειες του σπιτιού.

Και επειδή, φυσικά, στη συζήτηση αναφέρθηκαν τα ντολμαδάκια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ρωτήθηκε αν μαγειρεύει. «Τίποτα» ήταν η απάντηση. «Τίποτα απολύτως». Άντε «καμία ομελέτα» αν είναι μόνος σπίτι. Μπάρμπεκιου όμως, κάνει. ψήνει αλλά «το μπάρμπεκιου δεν είναι μαγείρεμα».

 


Διαβάστε Ακόμα