Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΘρίλερ στην Πάτρα: Εξαφανίστηκε η νοσηλεύτρια “στήριγμα” της Πισπιρίγκου

Θρίλερ στην Πάτρα: Εξαφανίστηκε η νοσηλεύτρια “στήριγμα” της Πισπιρίγκου

Πολύ πλούσιο παρασκήνιο παρουσιάζει η υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη από την Πάτρα. Εκτός από τους τεχνικούς συμβούλους (βλέπε πλαστικό χειρουργό από τη Γερμανία) οι οποίοι προθυμοποιούνται ακόμη και αφιλοκερδώς να συνεισφέρουν τις «επιστημονικές» τους γνώσεις προς όφελος της κατηγορουμένης, πλέον υπάρχουν και μάρτυρες οι οποίοι ενώ αρχικά δήλωσαν ότι θέλουν να συνεισφέρουν ως προς την ανεύρεση της αλήθειας εν τέλει όταν ήρθε η ώρα να περάσουν την πόρτα του ανακριτικού γραφείου, εξαφανίστηκαν!

Πρόκειται για συγκεκριμένη πρώην νοσηλεύτρια του Ωνάσειου Νοσοκομείου η οποία κατά δήλωση της περιέθαλπε την άτυχη Τζωρτζίνα όταν νοσηλευόταν εκεί.

Η συγκεκριμένη γυναίκα λοιπόν όλο το προηγούμενο διάστημα «διέδιδε» τις αξιόπιστες πληροφορίες της σε δικηγόρους και όχι μόνο καθώς και στο ίδιο το ζεύγος Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου πριν από την άσκηση της δίωξης. Κατά την θεωρία που ανέπτυσσε προφορικά τότε ήταν σε θέση να καταθέσει ότι ήταν παρούσα σε διάφορες κρίσεις της Τζωρτζίνας.

Κατά πληροφορίες η υπεράσπιση της κατηγορούμενης αιτήθηκε στην 18η τακτική ανακρίτρια να κληθεί να καταθέσει η «φτωχή» πλην «τίμια» πρώην νοσηλεύτρια του Ωνασείου αλλά όταν η δικαστική λειτουργός επικοινώνησε μαζί της, η μάρτυρας έστριψε δια του αρραβώνος. Ούτως η άλλως δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που αλλά λένε οι αποκαλούμενοι μάρτυρες προφορικά και άλλα όταν καλούνται επωνύμως στις αρμόδιες Αρχές να καταθέσουν την αλήθεια…

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα