Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου, 2023
ΑρχικήΚοινωνίαΘέμης Αδαμαντίδης: Αναβλήθηκε η δίκη του τραγουδιστή

Θέμης Αδαμαντίδης: Αναβλήθηκε η δίκη του τραγουδιστή

Η δίκη του διάσημου τραγουδιστή αναβλήθηκε για τις 4/10/2022.

Αναβολή ζήτησε και έλαβε ο Θέμης Αδαμαντίδης ο οποίος κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και απλή εξύβριση μετά την καταγγελία της συντρόφου του.

Η δίκη του διάσημου τραγουδιστή αναβλήθηκε για τις 4/10/2022.

 

Μέσω του δικηγόρου του, Αλέξη Κούγια, ο Θέμης Αδαμαντίδης αρνήθηκε τις κατηγορίες και έκανε λόγο για εκβιασμό, ενώ διέψευσε την ύπαρξη βίντεο στο οποίο καταγράφεται ξυλοδαρμός, όπως υποστηρίζει η καταγγέλλουσα.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση θα εκδικαζόταν σήμερα έπειτα από αναβολή που ζήτησε και πήρε η πλευρά της καταγγέλλουσας, προκειμένου εκείνη να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση.

Την τράβηξε από τα μαλλιά και την έβρισε

Σημειώνεται ότι ο Θέμης Αδαμαντίδης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα μετά από μήνυση της συντρόφου του και εναντίον του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της ενδοοικογενειακής βλάβης, ενδοοικογενειακής απειλής και της απλής εξύβρισης.

Στη συνέχεια ο τραγουδιστής, τον οποίο η μηνύτρια κατηγορεί για σωματική βία, αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάσει την πρώην σύντροφό του σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων και να μην έχει καμία επικοινωνία μαζί της με κανέναν τρόπο.

Η σύντροφός του κατήγγειλε πως ο γνωστός καλλιτέχνης την τράβηξε από τα μαλλιά, την έβρισε χυδαία και στη συνέχεια την χτύπησε.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

,
Διαβάστε Ακόμα