Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΗλεία: Προφυλακιστέος ο 37χρονος δολοφόνος της 11χρονης

Ηλεία: Προφυλακιστέος ο 37χρονος δολοφόνος της 11χρονης

Στην προφυλάκιση του 37χρονου καθ’ ομολογία δολοφόνου της 11χρονης Βασιλικής στην Ηλεία συμφώνησαν ανακριτής και εισαγγελέας.

Συγκεκριμένα η απόφαση ελήφθη μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας της απολογίας του νωρίς το μεσημέρι σήμερα, με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα Ηλείας. Αμέσως μετά την απολογία του ο δράστης οδηγήθηκε εκ νέου στα κρατητήρια της ΑΔ Ηλείας.

Αναφορικά με την περιγραφή του 37χρονου αυτή προκαλείται ανατριχίλα για το πώς έφτασε στη δολοφονία της 11χρονης το βράδυ της Κυριακής, όταν εκείνος προσπάθησε να τη βιάσει και εκείνη του απάντησε «θα το πω στους γονείς μου. Από τα λεγόμενα του προκύπτει ότι είχε σχεδιάσει να την ξεμοναχιάσει στο αυτοκίνητό του προκειμένου εκεί να ξεδιπλώσει τις αρρωστημένες ορέξεις του, ωστόσο δεν υπολόγισε την αντίδραση της 11χρονης. Όπως ο ίδιος είπε στους αστυνομικούς: «σταμάτησα στον φούρνο και είδα την ανιψιά μου. Δεν ξέρω πώς μου ήρθε και της είπα να πάμε για βόλτα. Μου απάντησε ναι. Κανονίσαμε να πάμε στις 8 το βράδυ. Όταν έφυγα από το σπίτι της, για να μη μας δουν, πήγα και την περίμενα. Ήρθε με τη θέλησή της. Πήγαμε σε ένα μίνι μάρκετ και πήραμε αναψυκτικά. Όταν φτάσαμε εκεί που πηγαίναμε, την έπιασα από το χέρι και της είπα να συνευρεθούμε. Μου είπε όχι και ότι θα το πει στους γονείς της». Ακολούθως μη διατεθειμένος να δεχθεί το «όχι», και μάλιστα από ένα παιδάκι μόλις 11 χρονών σύμφωνα με την περιγραφή του θόλωσε την πέταξε κάτω και άρχισε να την καρφώνει με το κατσαβίδι στο λαιμό και την πλάτη, την άρπαξε από τα μαλλιά και την έσυρε στο χωράφι, που ακούγοντας ένα “αχ” και μετά τίποτα άλλο, την πέταξε στα καλάμια και πήγα επέστρεψε στο σπίτι της μητέρας του.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα