Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΕργασίες κοπής πρασίνου στην Εθνική Οδό 16 Θεσσαλονίκης- Αρναίας

Εργασίες κοπής πρασίνου στην Εθνική Οδό 16 Θεσσαλονίκης- Αρναίας

- Advertisement -

ργασίες κοπής πρασίνου επί της Εθνικής Οδού 16 Θεσσαλονίκης- Αρναίας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τρίτη 21 Νοεμβρίου έως και την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023.
Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής πρασίνου και αυτοφυούς βλάστησης επί των ερεισμάτων, δεξιά των οδών, με αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας, ανά κατεύθυνση και τμηματικά στα εξής σημεία του οδικού δικτύου:
– Στην Ε.Ο. 16 Θεσσαλονίκης-Αρναίας, από τα όρια του Ν. Χαλκιδικής, από τη Χ.Θ. 32+000 – Άγιος Πρόδρομος – Αρναία – Παλαιοχώρι έως τη Χ.Θ.77+900 (συμπεριλαμβανόμενου του ισόπεδου κόμβου Παλαιοχωρίου).
– Στη Ν.Ε.Ο. – Παράκαμψη Αρναίας από τη Χ.Θ.0+000 έως τη Χ.Θ. 5+000, στη διασταύρωση με την Ε.Ο. Αρναίας-Παλαιοχωρίου και από τη Χ.Θ. 0+000 έως τη Χ.Θ. 2+954 (Συνδετήρια Οδός Μ. Παναγιά).
Οι εργασίες προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν από την Τρίτη 21 Νοεμβρίου έως και την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023 από τις 7.00 π.μ. έως τη δύση του ηλίου, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
Επισημαίνεται ότι τα συνεργεία που θα εκτελούν τις παραπάνω εργασίες είναι κινητά και ότι ο χρόνος αποκλεισμού των παραπάνω οδικών τμημάτων για την εκτέλεση των εργασιών είναι σχετικά μικρός.
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Πολυγύρου και με το Αστυνομικό Τμήμα Αρναίας ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας 

Διαβάστε Ακόμα