Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου, 2022
ΑρχικήΚοινωνίαΕξώδικο Μπιμπίλα στον Κούγια: Κάνει λόγο για… χαρακτηρισμούς και προσβλητικές συμπεριφορές

Εξώδικο Μπιμπίλα στον Κούγια: Κάνει λόγο για… χαρακτηρισμούς και προσβλητικές συμπεριφορές

.

Με μια λιτή αλλά αιχμηρή ανακοίνωση οι πληρεξούσιοι δικηγόροι του Σπύρου Μπιμπίλα εξηγούν τους λόγους που ο πελάτης τους προχώρησε σε εξώδικο εναντίον του Αλέξη Κούγια.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών δίνοντας αγώνα στο πλευρό των εργαζομένων έχει κατά καιρούς δεχτεί χαρακτηρισμούς και προσβλητικές συμπεριφορές από τον γνωστό ποινικολόγο. Στο πλαίσιο του ελληνικού metoo και στην προσπάθεια εξυγίανσης των δυσάρεστων καταγγελιών που σημειώθηκαν το προηγούμενο διάστημα ο Σπύρος Μπιμπίλας στοχοποιήθηκε άδικα.

Για αυτό το λόγο οι δικηγόροι Ιωάννης Απατσίδης και Έλλη Ρούσσου κατ΄εντολή του πελάτη τους προχώρησαν σε εξώδικη δήλωση.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση

Των Πληρεξουσίων Δικηγόρων του κ. Σπ. Μπιμπίλα, Ηθοποιού και Προέδρου του Σ.Ε.Η., Έλλης Ρούσσου και Ιωάννη Απατσίδη

Το μέτρο της Αλήθειας και το Ύψος του Νόμου είναι σταθερό και ανυπέρβλητο εμπόδιο, για όποιον επιχειρεί να χαλκεύσει στοιχεία και να επιφέρει, με ύβρεις, ψεύδη και διαβολές, αδιανόητες επιθέσεις.

Ως Πληρεξούσιοι Δικηγόροι του κ. Σπύρου Μπιμπίλα, Ηθοποιού και Προέδρου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο μας να υπενθυμίζουμε αυτή την Αρχή, έναντι του οιουδήποτε, που την παραβιάζει.

Δηλώνουμε ότι θα εξαντλήσουμε κάθε νόμιμο δικαίωμα του εντολέως μας, κ. Μπιμπίλα, για την προάσπιση της προσωπικότητάς του, αλλά και του Θεσμού, τον οποίο υπηρετεί.

Γι’ αυτό σήμερα επιδόθηκε εξώδικη δήλωση προς τον δικηγόρο, Αλέξιο Κούγια, για όλες τις κατά καιρούς συκοφαντικές, εξυβριστικές και προσβλητικές της προσωπικότητας του εντολέως μας, κ. Μπιμπίλα, δηλώσεις και συνεντεύξεις του, και θα ακολουθήσουν και όλα τα προβλεπόμενα ένδικα μέσα, ενώπιον κάθε αρμόδιας Αρχής.

Οι Πληρεξούσιοι Δικηγόροι

Ιωάννης Απατσίδης – Έλλη Ρούσσου

 Διαβάστε Ακόμα