Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΚοινωνίαΕξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας: Μάρτυρα - «κλειδί» προτείνει ο Δασκαλάκης

Εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας: Μάρτυρα – «κλειδί» προτείνει ο Δασκαλάκης

Ένα πρόσωπο που γνώριζε το περιβάλλον της 9χρονης Τζωρτζίνας και όσα βίωνε το μικρό παιδί, αναμένεται να προτείνει η πλευρά του Μάνου Δασκαλάκη προκειμένου να καταθέσει στις αρχές και να τις βοηθήσει για να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης.

Το άτομο που θα προτείνει ο πατέρας της Τζωρτζίνας που φέρεται -με βάση το κατηγορητήριο- να δολοφονήθηκε από τη μητέρα της, είναι η παιδοψυχολόγος που παρακολουθούσε το παιδί μετά το θάνατο της αδελφής της, Μαλένας. Η παιδοψυχολόγος δεν έχει καταθέσει μέχρι σήμερα και θεωρείται μάρτυρας «κλειδί» καθώς μπορεί να συνεισφέρει σημαντικά στοιχεία στην υπόθεση.Υπενθυμίζεται, ότι μια ακόμη παιδοψυχολόγος, διορισμένη από την 18η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση, επιχειρεί ήδη να εισχωρήσει στα άδυτα της ψυχής της 9χρονης Τζωρτζίνας μέσα από τις ζωγραφιές και να ερμηνεύσει όσα ζωγράφισε το κοριτσάκι λίγο πριν από τη δολοφονία του από τη μητέρα του Ρούλα Πισπιρίγκου.

Πέντε μάρτυρες από το νοσοκομείο στο Ρίο
Εν τω μεταξύ συνεχίζονται οι καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού ενώπιον της 18ης ανακρίτριας, που χθες Τρίτη εξέτασε πέντε μάρτυρες. Πρόκειται για μία παιδίατρο και 4 νοσηλεύτριες που φέρονται να επιβεβαίωσαν ότι δόθηκε κεταμίνη σε ένα επεισόδιο της 9χρονης πριν οδηγηθεί σε παραπληγία, ξεκαθαρίζοντας όμως πως επρόκειτο για πολύ μικρή ποσότητα που δεν έχει καμία σχέση με ό,τι συνέβη.

Σημειώνεται, ότι μέσω των συνηγόρων της η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε υποστηρίξει ότι είχε χορηγηθεί δύο φορές στο παιδί στο νοσοκομείο του Ρίου.«Δύο φορές είχε χορηγηθεί κεταμίνη στη Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο στο Ρίο, υπάρχουν έγγραφα γι΄ αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της Όθωνας Παπαδόπουλος.«Και στις δύο περιπτώσεις έχουμε χορήγηση κεταμίνης με αφορμή τη διασωλήνωση. Έχουμε δηλαδή στις 11/04 και στις 05/06 του 2021 διασωλήνωση του παιδιού για διαφορετικές αιτίες».

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι μάρτυρες που κατέθεσαν χθες επιβεβαίωσαν ότι δόθηκε κεταμίνη στην Τζωρτζίνα, σε συγκεκριμένη περίσταση όμως, και για να απαλύνουν το παιδί από τον πόνο επέμβασης.«Τον Απρίλιο του 2021 χορηγήθηκε μικρή ποσότητα κεταμίνης σε συνδυασμό με άλλα φάρμακα για μια ημέρα στη Τζωρτζίνα για να είναι πιο ανώδυνη η τραχειοστομία στην οποία υπεβλήθη το παιδί και να μην υποφέρει», ανέφεραν μεταξύ άλλων.Περιγράφοντας δε την εικόνα της Ρούλας Πισπιρίγκου, έκαναν λόγο για μια μητέρα που έμοιαζε αδιάφορη σε σχέση με όσα συνέβαιναν στο παιδί της.

Πηγή:Cnn.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 


Διαβάστε Ακόμα