Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου, 2023
ΑρχικήΚοινωνίαΔιέρρηξε δυο σπίτια των γονιών του για να πληρώσει εκβιαστές!

Διέρρηξε δυο σπίτια των γονιών του για να πληρώσει εκβιαστές!

Παρά την εμπειρία τους, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών έμειναν με ανοιχτό στόμα όταν άκουσαν από ένα νεαρό στον οποίο πέρασαν χειροπέδες επειδή είχε διαρρήξει δύο σπίτια, ότι ανήκαν στην… οικογένειά τουκαι αναγκάστηκε να κλέψει ό,τι πολύτιμο υπήρχε μέσα επειδή χρειαζόταν χρήματα γιατί είχε πέσει θύμα εκβίασης!

Ο νεαρός, που συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη, αποκάλυψε στους αστυνομικούς πως δεν είχε διαρρήξει μόνο το σπίτι της οικογένειας στην Πάτρα, απ’ όπου είχε πάρει αντικείμενα μικρής αξίας, αλλά και ένα ακόμη σπίτι του πατέρα του έξω από τον Πύργο Ηλείας στις αρχές του έτους, από το οποίο είχε κλέψει κοσμήματα αξίας άνω των 120.000 ευρώ!

Η έρευνα που ακολούθησε επιβεβαίωσε ότι ιδιοκτήτης των δύο σπιτιών ήταν ο πατέρας του νεαρού. Όταν τον ρώτησαν γιατί έκανε διαρρήξεις στα σπίτια της οικογένειάς του, εκείνος τους αποκάλυψε με δάκρυα στα μάτια πως αναγκάστηκε να κλέψει τους δικούς του επειδή τον εκβίαζαν κάποιοι άνδρες που είχαν στην κατοχή τους φωτογραφίες του και απαιτούσαν μεγάλα χρηματικά ποσά για να μην τις αναρτήσουν στο διαδίκτυο!

Μετά τις αποκαλύψεις του νεαρού, οι αστυνομικοί έστησαν επιχείρηση, στο πλαίσιο της οποίας κατάφεραν να περάσουν χειροπέδες σε έναν από τους εκβιαστές του. Όμως, θα καθίσει και ο ίδιος στο εδώλιο με την κατηγορία της κλοπής σε βαθμό κακουργήματος, λόγω της μεγάλης αξίας των κλοπιμαίων.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

,
Διαβάστε Ακόμα