Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΔΕΘ: Mία νέα διοργάνωση που θα εστιάζει στα logistics και στις μεταφορές

ΔΕΘ: Mία νέα διοργάνωση που θα εστιάζει στα logistics και στις μεταφορές

- Advertisement -

Πρεμιέρα στο διάστημα 11-13/4 θα κάνει στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης μία νέα διοργάνωση, που θα εστιάζει στα logistics και στις μεταφορές στη Θεσσαλονίκη, η «Logistics & Transports Thessaloniki EXPO». Όπως αναφέρει σε σημερινή της ανακοίνωση η ΔΕΘ-Helexpo, ακριβώς τις ίδιες ημερομηνίες, θα διεξάγεται στη ΔΕΘ και το Διεθνές Εμπορικό Γεγονός Φρέσκων Φρούτων και Λαχανικών, η «Freskon».

Η νέα έκθεση που προστίθεται στο εκθεσιακό πλάνο της ΔΕΘ -Helexpo, θα διακρίνεται από έντονα εξωστρεφή χαρακτήρα και βαλκανικό προσανατολισμό, ενώ αποτελεί οργάνωση της O.MIND CREATIVES και αποφασίστηκε στο πλαίσιο της αμοιβαίας συνεργασίας των δύο φορέων.

Οι τομείς που καλύπτει η Logistics & Transports Thessaloniki EXPO, περιλαμβάνουν εταιρείες μεταφορών και logistics, λιμάνια και εταιρείες forwarding, σιδηροδρομικές και οδικές μεταφορές, εξοπλισμούς αποθήκης, ανυψωτικά μηχανήματα, ράφια και αυτοματισμούς, τεχνολογίες πληροφορικής, καθώς και επαγγελματικά οχήματα. Το εκθεσιακό event θα πλαισιωθεί και από το συνεδριακό brand LOGI.C conferences. Η διοργανώτρια εταιρεία O.MIND CREATIVES, υλοποιεί από το 2007 την έκθεση Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics στην Αθήνα, ενώ εκδίδει το περιοδικό Supply Chain & Logistics.

«Η προσθήκη της νέας έκθεσης στο καλεντάρι της ΔΕΘ-Helexpo, αποτυπώνει τη διαχρονική στρατηγική συνεργασιών που αναπτύσσει η εταιρεία στον εκθεσιακό κλάδο, μεγιστοποιώντας τα οφέλη τόσο για τις δικές της διοργανώσεις όσο και για την τοπική οικονομία μέσω και της αύξησης του αριθμού των ημερών λειτουργίας του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης», επισημαίνει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της η εταιρεία.

Με δεδομένο ότι η νέα διοργάνωση έχει ως στόχο να συσπειρώσει τις όμορες χώρες που διαθέτουν συστηματική συνεργασία με τη Βόρεια Ελλάδα και την υπόλοιπη χώρα σε επίπεδο εξαγωγικού εμπορίου και logistics, «είναι προφανής η προοπτική συνεργειών που θα αναπτυχθούν με τη FRESKON, όπου οι βαλκανικές λιανεμπορικές αλυσίδες έχουν σημαντική παρουσία» σημειώνει η ΔΕΘ-Helexpo στην ανακοίνωσή της.

Υπενθυμίζεται ότι η FRESKON αποτελεί σημείο αναφοράς στον κλάδο των φρέσκων προϊόντων, συνιστώντας τη μεγαλύτερη συνάντηση παραγωγών και ομίλων του διεθνούς λιανεμπορίου, αλλά και εγχώριων και ξένων διακινητών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας 

Διαβάστε Ακόμα